Home / Raport despre starea ficţiunii / Un român susține c-a fost molestat de mîna invizibilă a pieței

Un român susține c-a fost molestat de mîna invizibilă a pieței

Zoom

Declanșat de mai bine de o lună, scandalul de hărțuire de la Hollywood care a înghițit deja mai mulți actori, regizori și producători celebri pare să fi ajuns și în România, unde un bărbat de 32 de ani din Pitești susține c-a fost molestat sexual în mod repetat de mîna invizibilă a pieței.

“Prima oară cînd am simțit că mîna invizibilă a pieței mă molestează a fost cînd îmi căutam un apartament în timpul bulei imobiliare. De atunci mîna invizibilă a pieței continuă să revină periodic și să-mi facă tot felul de perversiuni. Cînd mi-am făcut credit, mi-a băgat un morcov în fund. Apoi, cînd s-a mărit rata, a început să mă frece pe sfîrcuri. Cînd a sărit euro la 4,60 lei nici nu vreau să vă zic ce mi-a făcut, tot ce pot spune e că am plîns cu orele, în duș, în poziție fetală.”

Contactați de reporterii noștri, reprezentanți ai Poliției au declarat că acesta nu e primul caz în care apare numele mîinii invizibile a pieței. “În 98% din cazuri, românii sînt molestați de o mînă a pieței pe care o cunosc și în care au încredere. Sfatul nostru este să nu vă mai avîntați pe piață măcar o vreme, pînă reușim să prindem mîna asta nenorocită. Deja am aflat că i-ar aparține unui cetățean străin, Adam Smith. Și nu cred c-o să mire pe nimeni cînd o să aflăm că-i belgian. Știți ce perverși sînt ăștia…”

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.