Home / Cross promo / Unde urmează să-şi petreacă Gigi Becali anii de închisoare: Cum arată celula de la Jilava VIDEO

Unde urmează să-şi petreacă Gigi Becali anii de închisoare: Cum arată celula de la Jilava VIDEO

Zoom

Gigi Becali va fi transferat săptămâna viitoare de la Rahova la Jilava. Diferenţa dintre cele două penitenciare este imensă din punctul de vedere al condiţiilor oferite. Foştii deţinuţi nu-i dau speranţe prea mari lui Gigi Becali, scrie RTV.NET.

Cei care au trecut pragul penitenciarului Jilava au rămas cu un gust amar. "Am fost in toate penitenciarele. Condiţiile sunt foarte proaste la Jilava. Acolo ar trebui luate măsuri mai speciale de Guvern. E mult mai bine la Rahova în comparaţie cu Jilava", a precizat Miron Cozma.

Citeşte şi Gigi Becali a făcut SHOW în sala de judecată: Eu sunt copilul vitreg al României! VIDEO

Diferenţele între cele două penitenciare provin în primul rând de la vechimea clădirilor. Jilava a fost înfiinţat ca penitenciar în 1907, pe când actuala clădire a închisorii Rahova a fost dată în folosinţă abia din 1997. Chiar şi fără lux, condiţiile de la Jilava sunt departe de legendele cu gândaci şi mizerie printre deţinuţi.

Vezi VIDEO cu celula lui Gigi Becali din Penitenciarul Jilava şi ce condiţii va avea acolo pe RTV.NET. 

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.