Home / Binele înfrînge / Vă dăm bani ca să avem ce să vă luăm

Vă dăm bani ca să avem ce să vă luăm

Zoom

De departe, cea mai mare porcărie a acestei coaliții de guvernare este trecerea contribuțiilor pentru sănătate și pensii de la angajator la angajat. E incredibil cât de puțină lume e mișcată de scăderea salariilor, pentru că asta se va întâmpla. E uimitor cum, într-o țară care a devenit locul de joacă al sărăciei, tăierile de salarii sunt, totuși, cele care ne răscoală cel mai puțin.

Liviu Dragnea a anunțat ca prioritate a PSD pentru această toamnă organizarea referendumului cu redefinirea familiei în Constituție. Văd că mulți anunță de pe-acum că nu se vor duce. Eu mă voi prezenta la urne când o fi să fie. Aa, nu, nu ca să votez, ci ca să le văd meclele vecinilor care votează. Atât vă zic: familia Radu își va regândi alianțele în bloc după acest referendum.

Creștere economică de 5,8, se anunță un an bun în agricultură, iar PNL ce face? Îl cheamă pe Mihai Tudose în Parlament ca să dea seamă de ”situația dezastruoasă a economiei”. Parcă vezi că mâine trage Guvernul la răspundere pentru masivele construcții de autostrăzi care au umplut țara de betoane. Asta în condițiile în care PSD trece contribuțiile de la angajator la angajat, în condițiile în care Tudose prestează un populism infect cu băncile, în condițiile în care s-au scos taxe de-a valma, pentru ca apoi să se constate că nu se mai adună bani la buget.

(1179 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.