Home / Raport despre starea ficţiunii / Verdictul psihologilor: Iohannis e lent și mereu obosit pentru că e implicat în foarte multe conspirații

Verdictul psihologilor: Iohannis e lent și mereu obosit pentru că e implicat în foarte multe conspirații

Zoom

Vești bune pentru românii care nu pricepeau cum de e posibil ca un adult normal să vorbească așa de lent ca Iohannis. Psihologii spun că în spatele tonusului scăzut pe care-l are președintele se află nici mai mult, nici mai puțin decât numărul exagerat de conspirații în care el e implicat și la care trudește personal încontinuu. ”Credeți că Iohannis e prea lent? Mi se pare normal. Oricine ar fi în locul lui, între două incendii puse la Bamboo și o întâlnire secretă cu Soros în pivnițele palatului de la Versailles”, a explicat psihologul Scipio Dumitrașcu.

Specialiștii spun că vorbirea lentă e un simpton clasic al epuizării. Persoanele care iau parte la prea multe conspirații antiromânești tind să articuleze cuvintele mai tărăgănat, să râdă fals când nu trebuie și chiar să facă glumițe nasoale în care folosesc ironic exclamația ”Ghinion!”. ”Toate sunt acolo. Toate simptomele sunt prezente la Iohannis. Președintele nu vrea să accepte că nu mai are 40 de ani, ca să se bage în toate conspirațiile care i se propun”, a adăugat Scipio Dumitrașcu.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. 🙂 🙂 🙂 Mă feresc să o distribui pe Facebook, la câţi cretini sunt, destui o să o ia mot-a-mot. E prea subtilă…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: