Home / Cross promo / Victor Ponta, despre mesajul de adio al presedintelui: Vorbele lui Basescu nu inseamna nimic

Victor Ponta, despre mesajul de adio al presedintelui: Vorbele lui Basescu nu inseamna nimic

Zoom

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seara, că nu crede în mesajul prin care preşedintele se delimitează de democrat-liberali susţinând că "vorbele domnului Traian Băsescu nu înseamnă nimic".

"Acum noi l-am tot bătut pe Traian Băsescu. La locale, la generale, la referendum nu mai vorbesc, cu 90%. Acum s-a întors perioada victoriilor neîntrerupte şi domnul Băsescu este tot într-o frângere neîntreruptă", a spus Ponta la România TV.

Întrebat ce înseamnă mesajul de adio al preşedintelului, Victor Ponta a declarat că "vorbele domnului preşedinte Traian Băsescu din ultimii ani nu înseamnă nimic. Probabil că mâine domnul Blaga o să îşi ceară iertare. Domnul Băsescu o să-l reevalueze. Acel mesaj va rămâne într-un anumit folclor al politicii române, atât. În mod clar, pentru USL marele adversar rămâne timpul pentru că trebuie să rezolvăm o mulţime de probleme".

Citeste mai mult pe RTV.NET

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.