Home / Raport despre starea ficţiunii / Viorica Dăncilă promite să nu introducă nici o nouă taxă în afară de cele la care s-a gândit deja

Viorica Dăncilă promite să nu introducă nici o nouă taxă în afară de cele la care s-a gândit deja

Zoom

Vești bune de la Palatul Victoria, acolo unde prim-ministrul Dăncilă s-a angajat să nu mai introducă nici o nouă taxă în afară de cele la care s-a gândit deja și cu care o să ne lovească peste ochi în perioada următoare. Ea a spus că românii n-au de ce să se teamă, deoarece nici taxele nu vor crește peste cuantumul la care s-a gândit deja și pe care nu vrea să îl anunțe deocamdată, ca să nu ne sperie.

”Cetățenii au scăpat. Toate creșterile posibile de taxe sunt în trecut, în sensul că m-am gândit deja la ele”, a explicat prim-ministrul. ”Viitorul va aduce pentru români doar creșteri de salarii, care, teoretic, pot fi și negative. Hai să nu fim ipocriți. Să nu ne prefacem că nu știm despre ce e vorba. Doar n-am uitat că există pe lumea asta și numere cu minus.”

Viorica Dăncilă a mai spus că va elimina o sută de taxe și le va înlocui cu impozite sau cu alt cuvânt care are un înțeles similar. ”Taxă e un cuvânt compromis. Oamenilor nu le place să audă de taxe pentru că niciodată taxele n-au adus ceva bun. Numai interlopii cer taxă. Vrem ca oamenii să se gândească la ceva plăcut atunci când își plătesc dările către stat. Nu e normal ce se întâmplă acum. Le promit românilor un viitor fără taxe. Le vom zice… amuzamente sau distracții”, a declarat Dăncilă, completând că la anul vom achita la amuzamente și distracții până ce ne vor ieși ochii din cap.

(1477 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Corect! Deja pe la mine prin cartier sunt cozi mari cu cei ce vor sa se amuze si sa se distreze! Ce nu inteleg este de ce in loc sa se amuze in gura mare o fac printre dinti.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,