Home / Şoapte / Viorica și extratereștrii

Viorica și extratereștrii

Zoom

În ziua CEx-ului seismic, cînd PSD se opintea cu debarcarea doctorului SRI Tudose, DNA a chemat-o la audieri pe Sevil Shhaideh. Peste două zile, cînd PSD o propunea pe privighetoarea din Videle premier, DNA l-a reținut, în baza unui denunț tras de păr, pe Ionel Arsene, șeful CJ Neamț și una din cele patru mîini drepte ale lui Dragnea. Iar peste alte trei zile, cînd PSD vrea să anunțe miniștrii Guvernului Dăncilă, DNA îl convoacă la ÎCCJ pe Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, vicepremier și stăpînul organizației Olt, ca să-i redeschidă un dosar închis de același procuror.

Dacă l-am întreba pe Erich von Däniken, celebrul autor elvețian, dușmanul coincidențelor, cel care, înarmat cu o riglă și un compas, a găsit simetrii și proporționalități între volumul piramidelor, numărul Pi și extratereștri, ne-ar spune, probabil, că elementul comun al acestor stranii fenomene cu procurori e funcția de vicepremier.

Sevil Shhaideh a fost vicepremier în guvernele Grindeanu și Tudose pînă să fie zburată cu dosarul Belina. Paul Stănescu a fost și el, și urma să fie din nou în Guvernul Dăncilă, iar Ionel Arsene se pregătea să ocupe funcția de vicepremier fără portofoliu începînd cu 29 ianuarie 2018.

Puțini știau de intențiile lui Arsene. În afară de Dragnea, de celelalte trei mîini drepte și de echipele de monitorizare mixte SRI-DNA, nu mai știa nimeni. Așa că și acum se mai miră lumea cum de-au nimerit procurorii ziua arestului.

Dar de unde pînă unde această presupusă linșare a vicepremierilor? Păi, ar spune Däniken, observați mai întîi că toți sînt fidelii lui Dragnea. Apoi, observați că, de fiecare dată cînd a numit un premier cu cîntec, Dragnea l-a flancat cu un vicepremier loial, care să-i pîndească mișcările și să-l anunțe pe șefu’ imediat ce apar primele semne de trădare.

Chiar dacă relația Vioricăi cu SRI pare deocamdată nulă, Stănescu urma s-o supravegheze, iar Arsene urma să-l supravegheze pe Stănescu. Dar acum, intimidați de procurori, vicepremierii-supraveghetori s-ar putea să-și decline misiunea.

Astfel, cum ar spune paleoastronautul Erich von Däniken, Viorica va rămîne expusă la vizitele extratereștrilor.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.