Home / Gadgeta de perete / Vrei sa fii e-miliardar? Gaddafi are soluţia

Vrei sa fii e-miliardar? Gaddafi are soluţia

Zoom

Nu vă ajung banii de chirie? Aţi rămas fără mărunţiş de pîine? Vreţi să montaţi scaunul de vibromasaj la volanul unui nou SUV? Trebuie să zugrăviţi bucătăria urgent, că anul ăsta nu se mai poartă cristale Swarovski pe faianţă? Nici o problemă, rezolvarea a venit deja într-un mail de la doamna Muammar Gaddafi.

Sună incredibil? Poate, dar e adevărat: mail-ul e semnat “Safia Farkash al-Baraasi Gaddafi” (mrs.safiagadaffi2@gmail.com), are ataşat un .doc plin-ochi cu o poveste plîngăreaţă despre cum stă bietul Gaddafi pe 20 de tone de aur şi n-are cui să le dea (corect, aurul e complet lipsit de valoare în cultura libiană) şi, în final, oferă îmbogăţirea cu un efort minim. Tot ce aveţi de făcut e să-i trimiteţi femeii numele complet, adresa, vîrsta, ocupaţia şi numărul de telefon. E drept, s-ar putea ca în curînd să vi se ceară şi cîteva zeci de mii de euro/dolari drept taxă pentru transfer bancar, dar ce mai contează  fleacul ăsta pentru un viitor miliardar?

PS:Tot nu sînteţi convinşi? Credeţi că e o escrocherie? Atunci vă sfătuiesc să cereţi informaţii suplimentare. Fie tot pe mail, fie sunînd direct la linia specială 419 – NIGERIA

(954 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.