Home / Raport despre starea ficţiunii / Zece persoane care și-au vândut sufletul diavolului

Zece persoane care și-au vândut sufletul diavolului

Zoom

1) Un bărbat din Ploiești și-a vândut sufletul diavolului, dar numai pentru că era o perioadă în care tot scădeau prețurile la suflete. El și-a zis că, dacă mai așteaptă, rămâne cu sufletul nevândut, așa că mai bine scapă de el acum și pleacă acasă.

2) Un bucureștean care tocmai își vânduse sufletul diavolului a aflat cu surprindere că diavolul le vinde mai departe mai scump, ca să rămână și el cu niște bani.

3) O femeie din Pașcani a zis că da, își vinde sufletul diavolului, însă corpul niciodată, pentru că ea e o tipă mai conservatoare și nici n-o lasă religia.

4) Un tip din Balta Albă a zis că nu vrea să-și vândă sufletul diavolului, însă l-ar interesa un schimb plus diferența.

5) Marin Ionescu-Dinel, un gospodar din Pantelimon, a spus că își vinde sufletul diavolului pentru că nu mai are unde să-l țină, mai ales că acum a cumpărat și niște cauciucuri de rezervă pentru Logan.

6) Gigi Becali a spus că el niciodată nu și-ar vinde sufletul diavolului, deoarece pentru el diavolul e Satana, însă pentru 20 de milioane ar vinde imediat sufletul lui Alibec.

7) Traian Băsescu spune că nu l-ar deranja să-și vândă sufletul diavolului deoarece, la fel cum i-a vândut diavolului un video recorder și două perechi de blugi, poate să-i vândă și un suflet. Problema e că trebuie să facă și el rost de unul mai întâi, ca să aibă ce vinde.

8) Klaus Iohannis susține că nu și-a vândut sufletul diavolului, dar a fost șofer pentru cineva care a făcut asta. Se pare că l-a însoțit pe acel om la negociere, dar nu ne poate spune mai multe pentru că nu-i place să vorbească. Nu neapărat despre acea întâlnire, ci nu-i place să vorbească în general.

9) Laura Codruța Kövesi a trimis un procuror sub acoperire să pretindă că e diavolul și să cumpere un suflet de la un cetățean. Se pare că flagrantul a mers foarte bine, pentru că asupra cetățeanului s-au găsit bancnote marcate cu inscripția ”ispită”.

10) Liviu Dragnea a vrut să-și vândă sufletul diavolului, însă diavolul a spus nu până la urmă, gândindu-se că marfa e probabil furată din altă parte.

(1490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.