Alexandria – Locul unde se află celebra Bibliotecă Județeană din Alexandria. Acest oraș a fost întemeiat de un băiat, Alex, care a vrut să lase ceva în urmă. Ei bine, a lăsat în urmă orașul Alexandria, în momentul în care s-a mutat înapoi la București, plictisit de viața anostă din provincie.
Râmnicu Vâlcea – Ca să nu fie atacat niciodată în caz de război, orașul și-a luat acest nume pe care străinii îl pot pronunța foarte greu.
Pitești – Numit în vechime Ascunzi, acest oraș era locul ideal pentru ca serviciile secrete să-și stabilească un cartier general. Sau poate că au făcut asta și nu știm noi, atât de buni au fost.
Suceava – Cetatea de scaun a lui Ștefan cel Mare, locul unde voievodul venea mereu ca să stea jos și să poruncească. Locul a fost ales pentru că era greu accesibil pentru turci, neexistând nici la acea dată nici o autostradă în toată Moldova. Ruinele cetății medievale dăinuie și-n zilele noastre, semn că poate nici nu era nevoie de o cetate. Mai bine construiau moldovenii direct ruinele, pentru că, iată, sunt mai rezistente.
Campina- „Inca din 1871, Campina produce lactate din lapte colectat de la fermele de familie din Olanda.”( reclama). Confuzii grave! Conform prestigiosului „Flacara” ( ante defectiune)- inca de la intemeiere ( Anno Domini 1500 si-un pic), producea cel mai mare numar de invatati superior/capita.