Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cei mai viteji şi mai drepţi dintre vaci

Nu vă luaţi după ştirile TV, că ajungeţi să credeţi că ucigaşii români sînt nişte ţărănoi misogini, obsedaţi doar de cum să-şi ciopîrţească mai bine nevasta, soacra, amanta şi ce alte muieri mai cresc ei prin bătătură. Ei bine, nu e adevărat: sărmanii criminali-beţivani îşi dau tot interesul să fie politically correct şi dau în cap fără discriminare: bărbaţi, femei, nu contează, creier să iasă. În plus, ei îşi scot întotdeauna pălăria şi spun „săru’ mîna!“ cînd violează o babă.

Campionul de azi este Călin Lingurar (25 de ani), manager general al cirezii de vaci din comuna bihoreană Rieni. Aflat la un team-building cu întreg colectivul, Călin se întîlneşte cu Petru Hurban (55 de ani), preşedintele clubului local de oi. Cei doi servesc elegant cîteva căni de alcool sanitar (pufoaica locală fiind o poşircă lipsită de caracter şi buchet), discută despre cazurile de hărţuire sexuală din firmele pe care le conduc, se înjură politicos şi, în final, se iau civilizat la bătaie. Tînărul renunţă primul, în timp ce seniorul continuă să zacă mort pe pajişte. Bătut, sugrumat, înjunghiat, dovada clară că tînărul merită să fie promovat de urgenţă pentru 29 de zile la Parchet, chiar dacă este analfabet şi retardat. Ba, mai mult, Călin are toate şansele să prindă un post călduţ în aparatul de stat, cu birou securizat, gărzi de corp şi garanţia că va rămîne în serviciu ani de-a rîndul. Noi îi dorim mult succes.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100