Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Diplomat român, vorbind în engleză, nominalizat la Oscar pentru cea mai bună dramă umană

Zoom Diplomat român, vorbind în engleză, nominalizat la Oscar pentru cea mai bună dramă umană

Un scurt metraj de doar cîteva minute, în care ambasadorul României la Londra vorbeşte, în engleză, cu un reporter CNN, despre scandalul cărnii de cal, poate constitui surpriza de anul acesta la premiile Oscar, fiind nominalizat deja la categoriile: “Cea mai bună dramă", "Cel mai bun film, într-o altă limbă decît engleza”, “Cea mai înduioşătoare scenă” “Cel mai bun actor, străin de limba engleză” şi “Crin Antonescu”.

“Întotdeauna am crezut că românii nu sînt în stare să facă decît filme despre revoluţie şi avorturi, dar iată că ne-am înşelat”, declara New York Times, “Discursul domnului Jinga e o comedie spumoasă, pe care o puteţi urmări singuri, sau cu toată familia. Premisa e absolut ridicolă, un ambasador care stă de cinci ani în Anglia şi vorbeşte engleză la nivel de clasa a doua, iar protagonistul se descurcă admirabil. Dacă românii şi-ar băga minţile în cap, şi ar face un trio umoristic Iliescu, Antonescu şi acest individ, nimic nu le-ar mai sta în cale.”

Ca urmare a discursului ambasadorului român, mai mulţi emigranţi ilegali în Marea Britanie au declarat că se vor lăsa de furat şi cerşit şi vor reveni în ţară, pentru că s-au săturat să fie făcuţi de rîs peste hotare de tot felul de inadaptaţi care nu ştiu o boabă de engleză.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    Se poate si mai bine (sau s-a putut). A fost ala de la pdl care grohaia ceva in … nu a inteles nimeni in ce limba. Am cautat pe net: Iulian Fota:):):):) Incredibil!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint