Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Moartea soțioarei

Bine v-am găsit, stimați amatori de orori. Vă era dor de nițel sînge pe pereți și puțină crimă pasională? Ați plîns toată ziua cu gîndul la vremurile bune, cînd curgea măcelul pe TV mai ceva ca mojiciile din gura președintelui? Atunci citiți și desfăta­ți-vă: avem un omor, o sinucidere și mai mult sînge decît o hală industrială de procesare a cărnii.

Eroul de azi este Petru B. (71 de ani), un cioban din Șaru Dornei care merită tot respectul. De ce? Foarte simplu: spre deosebire de blegii care stau și bocesc după știrile morții (nu mă refer la dumneavoastră, dumneavoastră sînteți speciali), omul nostru a dat dovadă de spirit de inițiativă. „Nu mai vreau să depind de alții“, și-a spus cu vocea fremătînd de emoție, „o să fiu gospodar și o să am lucrul meu!“ Așa că a pus mîna pe topor,  și-a semidecapitat nevasta cu o lovitură sănătoasă în ceafă, și-a înjurat nora că fuge ca proasta la Poliție în loc să filmeze faza și, în final, s-a spînzurat de un copac, în semn de respect pentru comuniunea om-natură din opera eminesciană.

 

P.S. Din cercetarile Poliției rezultă că unghiul perfect de vizionare l-a avut nora în cauză, plasată strategic la muls oile. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100