Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Gabrielei Firea

Zoom Momente esențiale din viața Gabrielei Firea

1972 – Vine pe lume Gabriela Firea. Mai târziu, Firea avea să precizeze că, dacă nu s-ar fi născut, ar fi fost adoptată, deoarece părinții ei voiau neapărat să aibă copii.

1976 – Pentru că nu avea cu cine să se joace, Gabriela Firea adoptă un tovarăș de joacă de la orfelinat. Ea avea să explice acest gest prin faptul că nu ești un copil complet dacă nu ai un alt copil cu care să te joci. Iar cum Firea, la acea vârstă, nu putea avea copii, este nevoită să adopte unul.

1980 – Gabriela Firea îl face să plângă pe un coleg de clasă, după ce îi reproșează că nu are copii.

1987 – Gabriela Firea trăiește fiorii primei iubiri, dar e dezamăgită să afle că băiatul de care s-a îndrăgostit nu are copii.

1996 – La 20 de ani după Jocurile Olimpice de la Montreal, Firea lansează un atac fără precedent la adresa Nadiei Comăneci, despre care spune că nu merita acea notă de zece, deoarece pentru zece trebuie să naști și un copil în timpul exercițiului. În toate țările civilizate, gimnastele care se respectă aduc pe lume copii în timp ce evoluează la bârnă, sol sau paralele, deoarece asta arată cât de mobile sunt.

1998 – Gabriela Firea se oprește pentru o clipă din drumul ei pentru a-i reproșa unui cerșetor fără picioare că nu ești un om complet dacă nu ai picioare. Ea îl admonestează în termen duri pe infirm, atrăgându-i atenția că, dacă n-ai picioare, e bine să faci rost urgent de unele, deoarece în caz contrar lumea va crede despre tine că ești un om leneș, care vrea să stea mereu așezat.

2011 – Gabriela Firea se căsătorește cu Florin Pandele. Nunta lor a fost una de basm, mirele sosind, se pare, călare pe un cal alb care mai doarme și acum la ei în sufragerie.

2012 – Calul lui Pandele este aspru pedepsit de stăpân, după ce dărâmă cu botul peștele de sticlă de pe televizor.

3 comentarii

 1. #1

  tare nesuferita e sasaita asta…nu pot sa uit si sa-i iert faptul ca s-a maritat imediat dupa moartea sotului….pacatele ei….abia astept sa-l vad si pe pandele saltat de DNA…s-o vezi cum va face turul tuturor televiziunilor sa-l injure pe Basescu,care macar si pt ca a impus-o pe Kovesi la DNA,trebuie apreciat….baronii,in special cei ai PSD,stiu de ce…..

 2. #2

  Stiti de ce este Firea ? pt. ca Pandele !!

 3. #3

  Nota 10 cu felicitari!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]