1967 – Se naște Ștefan Bănică Jr., departe de ochii presei. Se pare că atunci când a venit pe lume singur, fără Andreea Marin, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva a apărut un conflict între cei doi, din cauza infidelităților repetate ale lui Ștefan Bănică.
1969 – Ștefan Bănică Sr. mărturisește, într-un moment de sinceritate, că și-ar fi dorit să aibă un copil mai puțin talentat, deoarece fiul lui are un succes atât de mare încât nu poate rămâne fidel: prin turnee, umblă cu alte perechi de părinți, multe dintre ele mai tinere cu 15 ani decât mama și tatăl lui.
1983 – Adolescentul Ștefan Bănică Jr. învață o lecție foarte importantă: ca să reușești în viață, cel mai important e să fii tu însuți și să-l imiți pe Elvis așa cum simți tu, nu cum îți spun ceilalți.
1986 – Odată cu filmul liceeni, Ștefan Bănică Jr. se vede nevoit să facă primul compromis din cariera lui artistică: renunță, pentru un moment, la a-l mai copia pe Elvis și îl imită în loc pe elevul Mihai, de la clasa tovarășei profesoare de matematică Isoscel.
1989 – Atunci când, aflat în Piața Comitetului Central, aude că Nicolae Ceaușescu a părăsit clădirea, Ștefan Bănică se gândește pentru o clipă că n-ar fi o idee rea să-l imite și pe îndrăgitul dictator român. I-ar fi plăcut foarte mult să umple de oameni nu doar Sala Palatului, ci și piața din zona în care se află Sala Palatului.
1990 – Vorbind despre prestația lui din filmul Liceenii, Bănică povestește că a încercat să copieze mișcările scenice și timbrul vocal al lui Gary Kasparov, regele șahului.
2010 – Ștefan Bănică Jr. intră în conflict cu Bendeac, după ce comicul îl atacă spunând că nu-i mare lucru să-l imiți pe Elvis. Dacă vrei să arăți că ai talent, trebuie să-i imiți și pe Giovani Becali și pe Fernando de la Caransebeș.
2013 – Aflat pe stradă în compania unei tinere, Ștefan Bănică face tot posibilul să nu fie fotografiat de paparazzi, deoarece în tribul amazonian din care provine există credința că atunci când cineva îți face o poză îți ia sufletul.
Ați uitat să spuneți că în 1968 primele cuvinte ale lui Ștefan Bănică jr. au fost „pap-șuap” după care, mai târziu, a învățat să spună mama, tata etc.