1) „Ocnași odihnindu-se” – După ce au cărat toată noaptea tablouri în cimitir, doi membri ai Guvernului sunt prinși de Poliție, iar acum se odihnesc în arest.
2) „Școala de corecție din Atena” – Platon e închis pentru escrocherie la Școala de corecție din Atena, după ce l-a dus cu vorba pe un cetățean că-i vinde niște obiecte ideale pe care clientul nu le-a văzut niciodată până la urmă. După gratii îl întâlnește pe Aristotel. Cei doi pun la cale o evadare, dar nu cad de acord în privința metodei. Platon arată în sus, semn că vrea să sară gardul, în timp ce Aristotel arată în jos, pentru că propune să sape împreună un tunel.
3) „Autoportret” – Tabloul e pictat chiar de Darius Vâlcov, dar îl înfățișează pe economistul francez Thomas Picketty, pentru că așa se vede Vâlcov pe sine în materie de economie.
4) „Mona Lisa Popescu” – Portretul unei contabile de la Primăria din Gratia, Teleorman, pe care Darius Vâlcov vrea s-o pună ministru de Finanțe. Ideea acestui tablou e că, din orice unghi o privești, Mona Lisa Popescu pare la fel de incompetentă.
5) „Otokar cu boi” – Tabloul înfățișează un autobuz turcesc cumpărat de Primăria Municipiului București. În el se află câțiva lideri ai PSD care s-au încumetat să-l încerce până să se urce în el toți săracii.
6) „Căderea leului” – În prim plan, un membru al Guvernului semnează o ordonanță de urgență prin care taxează activele bancare în funcție de ROBOR. În spatele lui sunt câțiva români cu rate la bănci care se roagă de el să nu facă asta. În plan îndepărtat se vede Liviu Dragnea, tolănit pe o plajă aflată la mii de kilometri depărtare și scriind niște invitații de nuntă, unde cere ca darul să se facă în euro sau echivalentul în lei la cursul zilei.
7) „Natură moartă după bani” – O vază cu flori care se gândesc să facă un atac speculativ pe leu, mizând pe vulnerabilitatea monedei și pe faptul că BNR nu-și permite să majoreze dobânda de referință. Se pare că florile asistaseră la o discuție dintre Dragnea și Vâlcov și știau deja de Ordonanța 114.