Caţavencii

Șică Orban, pentru noi, e-abonat la locul doi

Cu deosebită grijă pentru propria lui imagine, Ludovic Orban a lăsat să scape spre presă informația că președintele Iohannis a ținut morțiș să-l întîlnească. Eventual pentru a discuta despre cum va conduce Orban PNL-ul după alegerile interne. Strîns cu ușa prin întrebări dure, de genul “Nu e așa că v-ați întîlnit cu președintele? Nu-i așa că v-a dat binecuvîntarea lui pentru a fi președintele PNL?”, Ludovic a roșit feciorelnic și a spus că nu poate dezvălui ce a discutat cu întîiul în stat, în timp ce clipea îndrăcit din ochi spre fanii lui din partid, pentru a-i face să înțeleagă că e ca și făcut, că a primit un “Ja” ferm și definitiv, ca o sentință de respingere a recursului în anulare.

E probabil a treia sau a patra oară cînd Ludovic Orban va candida la președinția Partidului Național Liberal, iar bookmaker-ii din partid au deschis lista de pariuri. După ei, probabilitatea ca Orban să devină președinte de partid este egală cu aceea ca Moise Guran să devină, într-o zi, jurnalist. Așa că cei care pariază azi un leu pe posibilitatea ca Șică să stea în scaunul Brătienilor ar putea primi o sută în cazul victoriei.

Bun, veți spune, dar atunci de ce a vrut președintele să-l întîlnească pe Orban? Să-i spună că face treabă bună, desigur. Doar că nu lui Ludovic, ci lui Leonard, care-i este și consilier. Pe Ludovic a vrut doar să-l întrebe dacă n-ar putea-o face iar pe maestrul de ceremonii, ca-n campania din 2014. Dar nu pentru el, ci pentru un prieten. Unul Bușoi, parcă.

Exit mobile version