Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

The Gang Reflex. La subsol, dar deloc nasol

Zoom The Gang Reflex. La subsol, dar deloc nasol

Prima oară cînd am fost în The Gang, pe vremea cînd era în Floreasca, am dat peste o densitate de gagicăraie de ziceai că se dădeau pantofi moca la intrare. Atunci am descoperit și corelația strînsă de directă proporționalitate între numărul de bărbați epilați pe piept, tricouri în V și numărul de gagici bune. După noaptea aia, n-aveam cum să mai privesc fetele din club A sau Kulturhaus la fel. Era ca și cum aș fi gustat un Chivas de 20 de ani și apoi mi-ai fi oferit Unirea cu Adria Cola. Din fericire, situația stă destul de similar și în Gang-ul din Centrul Vechi, de la intersecția dintre Covaci cu Șepcari. Care cică nu ar mai fi The Gang, dar în lipsa completă de profesionalism caracteristică unui om băut, n-am aflat cum l-au redenumit.

Îl recunoașteți după holul mov ”pimpuriu” care aduce a stație de metrou londonez. Apoi coborîți niște scări pînă la subsol și, pac, ați ajuns în clubul ăsta fără nume. Dacă ați ieșit cît de cît prin Lipscănărie & străzile adiacente, v-ați convins că localurile din beciuri sînt cel mult pretabile pentru pus murături și nicidecum pentru 200 de oameni beți, transpirați și complet lipsiți de aer. Dar locul ăsta pare o excepție plăcută. E primul beci în care nu te simți năclăit ca într-o pădure tropicală. E destul de aerisit pentru un subsol, cu o sonorizare foarte bună, iar pereții sînt zugrăviți cu niște arabescuri finuțe.

E un beci cu fițe, iar prețurile sînt ca atare. Eu am nimerit într-o seară cu muzică destul de faină, un electro-funky-soulish-feeegoodish, genul de muzică care chiar dacă nu e pe gustul tău, n-ai cum să nu dansezi pe ea. Am dat acolo peste o grămadă de expați și corporatiști mai bătrîni, dar care parcă n-aveau snobismul ăla de oameni care stau toată seara la masă și-și beau șampania privind cu superioritate la meltenii care se distrează. E primul club nou din Centrul Vechi peste care dau și nu e un rahat cu muzică de pe Radio ZU sau bășinoși de la Fetești care au scăpat la oraș. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale