Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 metode prin care poți s-o ajuți pe Simona Halep

Zoom Top 3 metode prin care poți s-o ajuți pe Simona Halep

Ți s-a întîmplat de multe ori să te trezești neputincios în fața televizorului, știind că nu poți s-o ajuți pe Simona chiar dacă încerci să bagi mîna prin ecran? Ai vrea să faci mai mult, dar nu știi cum? Acum poți! Urmează pașii următori și data viitoare Simona o să cîștige.

1) Strigă “Hai, Simona!” de fiecare dată cînd ai ocazia – Strigă tare și răspicat. Poate cineva ți-a tăiat calea în trafic, poate ți-ai lovit degetul mic de la picior în piciorul de la pat, poate îți place să faci dragoste zgomotoasă, ca ratonii sau țestoasele de Titicaca. În loc să vociferezi lucruri care nu își au rostul, strigă “Hai, Simona!”. O importantă firmă de telefonie mobilă, care oricum ascultă tot ce zici chiar și cînd nu vorbești la telefon, a anunțat că va înregistra toate strigătele de încurajare și i le va trimite Simonei să le asculte la căști de fiecare dată cînd se simte demotivată, sau cînd doarme, sau e singură într-o cameră întunecată.

2) Desființează-le public pe toate adversarele Simonei – Toată lumea știe ce bagaboante nespălate sînt. În loc să-și găsească un bărbat și să se așeze și ele la casa lor, că au deja o vîrstă, stau toată ziua, bună ziua și se plimbă prin lume ca să dea cu racheta în minge și s-o obosească pe Simona a noastră, care și-așa e obosită ca vai de capul ei. Documentează-te din timp cu privire la viitoarele adversare ale Simonei și găsește mizerii despre ele. Vorbește cu vecinii lor, colegii de școală, chiar și cu preotul dacă e nevoie. Nu e normal să fi avansat atît de mult în tenisul feminin fără să fi făcut ele ceva la viața lor. Găsește acel lucru și ajut-o pe Simona să aibă avantajul psihologic. “Ce te uiți așa, Svitolino? Chiar vrei să știe toată lumea c-ai șase degete la piciorul stîng?” “Muguruzo, mai ți-e frică de rîme?” “Wozniacki, știu ce-ai făcut în tabără în clasa a 5-a!”

3) Cumpără-i Simonei o rachetă de tenis mai bună – Simona n-ar mărturisi asta niciodată, pentru că e prea mîndră, dar încă mai joacă tenis cu o rachetă de tenis pentru copii, moștenită de la un frate mai mare. Toate adversarele ei joacă cu rachete de mii de euro, dar ea în continuare joacă cu racheta aia veche, pentru că îi e teamă că rachetele moderne sînt mult prea puternice și ar putea să spargă un geam sau să facă alte nenorociri. În același timp, însă, o rachetă nouă de tenis ar avea o suprafață mult mai mare și ar ajuta-o să lovească mai multe mingi, chiar și în același timp. Convinge-o pe Simona să-și ia o rachetă nouă. Merită!
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint