Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

11 bătrâni se legănau pe o țară de rahat

Zoom 11 bătrâni se legănau pe o țară de rahat

11 bătrâni au murit în incendiul de la Piatra Neamț. Pare că România e poligonul în care Diavolul își încearcă cele mai odioase metode de tortură asupra bătrânilor. E deja ridicol de trist ce se întâmplă cu oamenii în vârstă în țara asta.

Klaus Iohannis s-a săturat: „Să fim sinceri, plafonarea cazurilor de COVID la zece mii este mult prea sus“. Ne scuzați, domnule președinte, că insistăm cu alegerile alea, pur și simplu așa suntem noi, ni se pare că zece mii de bolnavi pe zi e puțin.

Ludovic Orban, despre schimbările aduse în spitale: „Sunt proiecte de investiții în curs“. Al dracului incendiu, l-a prins pe domnul Orban exact când căzuse-n curs. Puțin, puțin mai avea și rezolva cu spitalele, dar așa e focul, pervers.

PNL a oprit campania electorală pentru două zile. Nu, nu, vă rugăm, faceți campanie. De fapt, faceți orice care vă ține ocupați și departe de actul guvernării.

Nelu Tătaru – această creatură jumate om, jumate nesimțire – a spus că „pentru situaţia de peste 30 de ani cred că suntem vinovaţi toţi din această ţară“. Adevărul e că sunt unii pe care-i ții de proști cu lunile de zile, nebănuind ce zăcământ de mizerie găzduiesc.

Gabriel Oprea a avut un mesaj după incendiul de la Piatra Neamț. Râsul ar fi fost infinit mai absurd dacă Oprea condamna în mod public, cu fermitatea care-l caracterizează pe acest om al armelor, accidentul de mașină al ministrului Bode.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint