Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

70.000 de români au semnat o petiție online să scăpăm de zăpadă

Zoom 70.000 de români au semnat o petiție online să scăpăm de zăpadă

Îndoială și deznădejde în sufletele a peste 70 de mii de români care spun că au semnat o petiție online, pe un site dubios, ca să scăpăm de zăpadă și totuși zăpada continuă să ne înconjoare ca și cum petițiile online n-ar avea nici o valoare.

“Nu înțeleg ce se întîmplă”, spune cu lacrimi în ochi Marinela Boboc, semnatară a petiției. “Am semnat de trei ori petiția de pe conturi diferite și mi-am încurajat și rudele și prietenii să facă același lucru, totuși zăpada continuă să cadă ca și cum ar fi un fenomen meteorologic normal în perioada asta a anului care nu ține de oameni. În ce fel de țară trăim dacă petițiile online n-au absolut nici o valoare. În orice țară civilizată se știe că petițiile online funcționează și au valoare de lege. Practic orice spui pe internet este adevărat pentru că este pe internet, și pe internet nu put decât lucruri serioase și de valoare”.

La rîndul său, Tinel Popoviciu, cititor fidel al lui Lucian Mîndruță, se declară nemulțumit de rezultatul petiției. “Refuz să ies să dau la lopată. Este în mod clar mîna rușilor care vor să avem în continuare zăpadă, deși noi nu vrem să nu mai avem zăpadă. Observați ce parșiv lucrează practic observă că vrem ceva și ei fac opusul. Dar io n-o să cad în capcană! Oameni buni nu vă lăsați prostiți de ruși! Zăpada o să dispară dacă îi facem un hashtag și îi scrie Tudor Chirilă o scrisoare deschisă!”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale