Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Când totul e greșit

Zoom Când totul e greșit

Primarul comunei Mogoșești-Siret din Iași a făcut sex cu două minore în sediul Primăriei, minore aduse de traficați de carne vie. Asta s-a întâmplat în anul 2007, iar într-un dosar de trafic de carne vie și viol, primarul nostru este martor.

Ce aflăm din presă, de la primar și ce nu aflăm de la PNL:

1) Asta a fost în 2007, adică demult, spune primarul: M-am trezit astăzi personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor”. Nu poate nega că nu ar fi făcut sex cu fetele în Primărie, oferindu-le bani. Din simplul motiv că a povestit în instanță că asta a făcut. Dar a fost în 2007, iar cu toții știm că ce s-a întâmplat în 2007 rămâne în 2007.

2) Primarul le mulțumește localnicilor pentru sprijin. Pentru că ei, localnicii, zice primarul, știu ce caracter are el și câte realizări. Bineînțeles că realizările de primar nu au nimic de-a face cu realizările din interiorul Primăriei cu fete minore, pe bani.

Ar fi aici de consemnat ceva: “localnicii” au mai susținut de-a lungul vremii niște jeguri de oameni. Să ne amintim de cei șapte băieți care au violat o fată undeva în Vaslui. Și jumătate de sat o acuza pe fată că ce-a căutat cu ei.

3) Primarul roagă partidul să ia act de dorința sa de a se autosuspenda din PNL până când adevărul va ieși la suprafață.

Halucinantă formularea. O dată, că partidul e invitat să ia act de “dorința” primarului de a se autosuspenda. Nu s-a autosuspendat, dar partidul trebuie să știe că el și-ar dori asta. O să vadă dacă pune și-n practică. Cert e că are dorința asta. Zguduitoare sunt însă afirmațiile despre “adevăr”. Primarul se suspendă “până când adevărul va ieși la suprafață”. Dar lui i se întâmplă ce i se întâmplă pentru că adevărul a ieșit deja la suprafață. Sub jurământ, în instanță, omul a spus adevărul. Ce-o fi la Judecata de Apoi, asta e altă poveste.

Cu adevărat oribil este că PNL nu a făcut nici un gest până acum. Nu a ieșit unul să spună: “Gata, ăsta zboară”, nu s-a întrunit de urgență PNL-Iași, nimic. Tot așa, pe ideea că, lasă, dom’le, a fost demult, în 2007.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  Are dreptate! Si eu am fost amendat de CNAIR ca nu am platit rovineta la 5(cinci) ani dupa ce am vandut masina… Tzara cu oameni de fecale (mai ales in functii), baga-mi-as.. .

  • #2

   Iar mie mi-a trimis ANAF(ura lor de incompetenti) in 2014 Sechestru si Titlu executor de 9700 lei, din care 8100 penalizari, pentru o firma inchisa perfect legal (vorba intstantei) in 1994. Dar astea nu se pot uita

 2. #3

  Din pacate toata lumea se concentreaza numai pe primar.Dar traficantii au fost prinsi si pedepsiti ? Ca din toata povestea reiese ca acestia erau in relatii bune cu primarul si in mod sigur si cu politia. Deci infractiunile sunt mai multe si mai grave.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale