Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Casa de producție „Rareș Bogdan“

Zoom Casa de producție „Rareș Bogdan“

Nu știu dacă ați observat, dar Rareș Bogdan apare în toate stenogramele cu scandaluri politice, chipurile, cu agresiuni verbale din ședințe ale alianței de guvernare. Rol principal, rol secundar, Rareș Bogdan e moț acolo, se luptă cu pesediștii.

Bineînțeles că orice om cu o linguriță de creier între urechi se întreabă: Nu cumva însuși Batistuță face aceste stenograme?

Răspuns corect: Ba da.

Iată o mostră de spectacol stenogramic:

„Marcel Boloș: «De trei zile nu dorm, speram ca luna septembrie să nu o închid pe deficit! Am  un minus de 7,5 miliarde de lei  la încasare pe luna septembrie. O să opresc toate plățile până la finalul anului, pentru că o să ni se suspende fondurile europene de la 1 decembrie!»

Rareș Bogdan: «Marcele, te rog frumos, nu suntem la televizor aici. Nu ne mai considera pe toți proști și neinformați! E o întreagă procedură aici, supravegherea ar începe peste nouă luni, nu ne taie nimeni fondurile! Nicidecum nu se suspendă pe loc!».“

La ce procente are Ciucă în sondaje, e limpede că PNL va merge spre un candidat care nu miroase a mortăciune. C-o fi Bolojan, c-o fi râsul de Boc, dar de ce n-o fi chiar Batistuță?

Citeşte mai multe despre:
PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint