Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce mai e penibilul în ziua de azi

Zoom Ce mai e penibilul în ziua de azi

Ce superior privesc pesediștii scandalul Lasconi din USR… Un munte de impostori, hoți și neterminați fierbe de râs ca o boască în butoi, ca o căldare de chiftele în colonul Șoșoacii.

E parcă din altă lume să vezi că un partid își taxează public și rapid una dintre vedete pe motiv ideologic. E un scandal din altă lume, ai zice, una care credeai că e dispărută definitiv. O mare bilă albă pentru USR din acest punct de vedere. O bilă albă pe care n-am fi rostogolit-o azi în acest articol dacă același USR nu ar fi adus în partid oameni pe simplul criteriu că jură ură de moarte PSD-ului pe viață. Așa te trezești că ai în partid oameni care sunt mai aproape de AUR, de fapt, decât de o lume a prezentului și a viitorului.

Dar să ne întoarcem la scursurile politice pesedisto-liberale. Savurează cică momentul „penibil“ din USR toți hoții de diplome, toți agramații ciorditori de doctorate, toate urdorile penale ale acestei tranziții pentru care politica a însemnat acces la banul public pentru ei și familiile lor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint