Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Consilierul

Zoom Consilierul

Ponta e consilierul lui Ciolacu. Ponta e cu zece clase peste tot ce înseamnă pesediștii din linia întâi de azi. Ponta însuși e beat de succesele economice ale guvernării Ponta. Și, vorba aia, ce nu zice omul la beție: „Eu am considerat, când am fost în locul domnului Ciolacu, că să reduci TVA, să reduci impozitul pe dividende, să reduci contribuțiile sociale, dar în același timp să întărești ANAF, chiar și cu ofițeri SRI, ca să combați evaziunea fiscală, asta e rețeta de succes“.

De ce naiba trebuie să auzim mereu asta: nu se poate DNA fără SRI, nu există Justiție fără Servicii și nu există ANAF fără SRI? De ce trebuie implicate serviciile de informații în administrarea țării? De ce politicile publice trebuie duse la capăt cu ajutorul ofițerilor SRI?

Probabil că Ponta însuși ar trebui să mai ia câteva ore de meditații de la cei cu care s-a pregătit atunci pentru guvernare. Fie nu își mai amintește unele lecții, fie, între timp, a ajuns la concluzia că fără Servicii totul e pustiu. Așa că a ieșit omul cu declarații în presă, nu cumva să se sperie generalii că a venit Victor și cine știe ce prostii îi spune lui Ciolacu. Nu, îl învață de Servicii, deci de bine. Nu e panică.

Altfel, vorbă multă: „Trebuie să iei niște măsuri în care, în special în zona publică, să scapi de mult prea multe cheltuieli nejustificate, pile, relații, instituții care se suprapun, birocrație“. Pile, relații, birocrație… În stilul ăsta, în două săptămâni, încep să-l muște de fund pesediștii. Așa că un sfat, domnule Ponta: dacă le-ați dat una caldă celor de la SRI, ce vă costă să-i pupați puțin și pe pesediști?

Citeşte mai multe despre:
PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    Nu prea are ce consilia. Omul din umbra, cel cu IQ, cu toate hotomaniile lui, tocmai a fost extrădat din Italia

  2. #2

    Iar fața…parcă e Titulescu făcut de Gepetto din talaș

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint