Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să dormi bine în paturi absolut străine

EXCEPTÎND CAZURILE ÎN CARE PLEACĂ în excursie ca melcul, cu rulota în spate, sau ca liliacul, cu hamacul în rucsac, vine un moment de răscruce în viaţa de noapte a oricărui călător în care închirierea unui pat e inevitabilă. 

 

Soluţia noastră ieftină şi inteligentă? Intră pe hihostels.com, renunţă la două beri şi fă-ţi card de membru la hostelurile din sistem (3 euro/an). Welcome to the club: tocmai te-ai abonat la o reţea mondială de room sharing la preţuri modice, în care împarţi camera cu o gaşcă tînără, ca-n studenţie, şi ai acces la patul de lîngă duşul dotat cu bucătărie complet utilată, inclusiv Internet. Prin unele locuri, te poţi lipi chiar şi de un mic dejun all you can eat în aceiaşi bani. Intrarea – gratis, ieşirea – între 10 şi 25 de euro (Belgrad, respectiv Barcelona). Sexul – depinde mult de starea de spirit a grupului. N-aş plusa intrînd în sufragerie cu o prostituată care nu vrea să facă sharing cu toţi.

ŢI S-A ACRIT DE TAXE? Întreabă-l pe domnul Google de booking. Faţă de varianta clasică de la agenţie, în care ţi se percep tot felul de comisioane şi garanţii, la tipul ăsta de rezervare pe net nu plăteşti nimic în avans, urmînd să achiţi totul la faţa locului; e suficient cardul alimentat cu suma aferentă cazării, dovada că nu eşti genul de glumeţ care sună la 112 şi apoi pune muzică. Un alt avantaj e că ai deja un preview al locului, consultînd poze, descrieri şi comentariile foştilor clienţi. Uită-te atent prin ele, poţi afla lucruri interesante: de exemplu, care dintre recepţionere e fată veselă şi amabilă, dispusă să-ţi facă check-in-ul în cameră.

Maurice Travel

1 comentariu

  1. #1

    Link-ul: hihostels.com e scris corect dar te duce la hihostels.ro,care, desigur, nu exista.
    Am stat si eu odata la un Hostel YHA(Youth Hostel Association) in Tara Galilor si a fost foarte misto. Se cheama: YHA Llwyn-y-Celyn.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale