Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Bittman (solist de muzică ușuratică): „Eu nu sînt genul de idiot care să spun“

Zoom Dan Bittman (solist de muzică ușuratică): „Eu nu sînt genul de idiot care să spun“

Gen Ți-am dat un ciolănel

Dan Bittman (solist de muzică ușuratică): „Eu nu sînt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol.“ (Facebook, 29 octombrie)

Ar fi bine dacă Dan Bittman ne-ar spune din start ce gen de idiot se consideră ca să eliminăm confuziile și discuțiile aiurea și să-i comunicăm ce gen de idiot este, în funcție de zodie și Mercur.

 

Gen Ți-e frică de lup, nu intri în pădure

Valeriu Iftime (președintele FC Botoșani): „Sînt dezamăgit total, ca un lup rănit!“(GSP, 31 octombrie)

Probabil de-asta se și spune despre animalele sălbatice că sînt cele mai periculoase atunci cînd sînt rănite. „Hei, feriți-vă de mistrețul ăla rănit!“ „De ce? E supărat?“ „Nu, e doar dezamăgit, dar poate oricînd să vă rănească sentimentele.“

 

Gen Zoe, fii bărbată

Ilie Năstase (bărbat de mingi): „Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu?“(GSP, 31 octombrie)

Din punct de vedere sexual s-ar putea să fie destul de dificil dacă devenim toți bărbați, și ne gîndim aici mai ales la domnul general Năstase, care a trecut prin minimum cinci neveste de sex feminin. Dacă dînsul dorește însă să experimenteze, de ce nu, e o țară libere și modernă.

 

Gen Protejați-vă Poponețul

Codin Maticiuc (filantrop): „Am prins varianta de virus de bogați: fără gust și miros și cam atît.“ (Facebook, 31 octombrie)

Este foarte util să știm că există și o variantă de săraci de la care doar mori.

 

Gen Mînca-ți-aș cîrtița

Bianca Drăgușanu (neamărîtă):„O văd pe asta amărîtă, care e cîntăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărîta, femeia care chiar e amărîtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri. Băi, femeie ești penibilă! Ești penibilă cu diplomă! Să îi dați unfollow la cîrtița asta disperată.“(Spynews, 29 octombrie)

E mereu amuzant cînd divele operate de la noi se iau la păruială cu alte dive operate pentru că respectivele dive operate pozează, chipurile, mai cu talent în oameni reali și reușesc să cerșească mai multă atenție. Aproape că ar trebui televizate duelurile astea. Bine, în principiu, cam asta fac toate reality-urile cu vedete de la noi.

 

Gen Glorie mielului

Dani Mocanu (credincios): „Vă anunț din toată inimea mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cînta absolut deloc. Am cîteva proiecte terminate deja, iar apoi îl voi lăuda pe Domnul Iisus prin cîntări duhovnicești!“(Spynews, 29 octombrie)

Adevărul e că, în ultima vreme, chiar nu mai scosese nimeni cîntări duhovnicești despre curve, pești, dușmani și Poliția Română. Poate Dani scoate și un videoclip în care apare călare la bustul gol luptîndu-se cu dragonul Sfîntului Gheorghe și apoi scoțîndu-l la produs pe Anglia și Italia.

 

Gen Uite-așa n-aș vrea să mor

Dan Negru (cumpănă între ani): „Aseară l-am sunat pe Selly şi am confirmat cu el zilele de filmare pentru Revelion. Va fi unul dintre invitaţii mei. Acu’ 20 de ani, cînd povesteam cu nea Gică Petrescu despre clătite, Selly încă nu se născuse.“(Libertatea, 30 octombrie)

Pentru cineva care se luptă să schimbe mentalități și să revoluționeze educația în România, Selly pare că nu s-a înhăitat chiar cu cei mai potriviți oameni. Păcar doar că nu se mai face Ciao, Darwin sau Te pui cu blondele, pentru că așa ar fi putut să se întreacă în memorat date istorice cu tribunul Corneliu Vadim Tudor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]