Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

A dat spaima în ei: Secuii oferă mici oricui le cere ceva în română!

Zoom A dat spaima în ei: Secuii oferă mici oricui le cere ceva în română!

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul eunucului care a cerut mici în română la un Kaufland din Odorheiul Secuiesc și nu a primit. Ca să evite, pe viitor, situațiile penibile de genul acesta, și totodată ca să potolească setea de sînge a patrioților români de pe Internet, secuii au decis ca de acum înainte să ofere mici oricui le cere ceva în română.

„Orice ne cer, zîmbim și le dăm mici. Am stabilit regula asta. Poate voiau mici, poate nu voiau, cine știe? Dar noi nu ne mai riscăm. În continuare nu înțelegem de ce românii insistă să se umfle cu pîine și carne tocată, noi încercăm să-i ferim de mizeriile astea chimice, dar dacă ei vor cu tot dinadinsul să bage în ei mortăciune, cine sîntem noi ca să ne opunem? E mai bine să-i dai nebunului ce îţi cere” a declarat Fekete Kutya, reprezentant al comunității secuiești. Astfel, foarte mulți români care au oprit zilele trecute un secui ca să-l întrebe cît e ceasul au primit o porție de mici, chiar dacă nu li s-a comunicat și ora. Un bărbat din Miercurea Ciuc care și-a cerut iubita de nevastă a avut surpriza să primească un platou cu 12 mici. Iar foarte mulți polițiști de la rutieră care au oprit șoferi secui și le-au cerut actele la control au primit mici ascunși între filele talonului.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Si mai rau, risti sa pleci cu o portie mare de bataie, ca esti minoritar… la tine-n tara.

  2. #2

    Bravo Mariane,
    Cu comentarii din astea mai asteptati la Sf. Glin-Glin ca agentii europene sa se incotopeneasca in Romania.

    Parca cei care sunt minoritari si locuiesc in judetele HarCov sau cel care e presedinte nu sunt in tara lor ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint