Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Drame de companie

Zoom Drame de companie

Platforma OnlyFans a anunțat că renunță la pornografie. Pare o nouă măsură disperată a lui Ludovic Orban care încearcă să-l discrediteze pe Cîțu crescînd șomajul și scăzînd economia țării. Dar adevărata dramă aici este ce va face Trăistariu în continuare. Dacă se apucă, Doamne ferește, de cîntat?

Talibanii au incendiat un parc de distracții la doar cîteva zile după ce au fost filmați distrîndu-se în el. Potrivit primelor informații, a fost vorba fie de o mașinuță-capcană, fie de un Mickey Mouse c-o centură explozivă.

Elon Musk a anunțat că lucrează la un robot umanoid. O performanță remarcabilă ar fi ca robotul ăsta umanoid să n-aibă șase case.

O nouă teorie care circulă printre antivacciniști spune că sperma lor va deveni în scurt timp foarte prețioasă pentru că e pură și n-a fost manipulată de oculta mondială. Poți să zici orice despre Bittman și Șoșoacă, dar nu poți să zici că nu-și dau toată silința.

Sri Lanka a interzis condusul elefanților în stare de ebrietate. Inițiativa a pornit chiar de la elefanți care se săturaseră să se dea cap în cap și să piardă ore întregi la asigurări.

Deși are în continuare cazuri noi, Islanda, o țară în care cea mai mare parte a populației s-a vaccinat, n-a mai înregistrat un deces pe motiv de COVID-19 din luna mai. Niște decreierați islandezii ăștia, dacă nu mai moare nimeni de COVID, de ce vor să moară? De plictiseală?

Nava Ever Given, care a blocat canalul Suez provocînd o criză mondială, urmează să treacă din nou prin canalul Suez. De data asta s-a uns bine cu ulei de corp, ca să alunece mai bine.

Autoritățile din Marea Britanie estimează că aproximativ 3.000 de persoane s-au îmbolnăvit în urma finalei Euro 2020 dintre Anglia și Italia. Și asta doar de COVID, numărul englezilor care s-au îmbolnăvit de oftică și inimă rea rămîne în continuare necunoscut.

Un student din Marea Britanie care s-a dus în Afganistan ca să se dea rotund pe Internet a rămas blocat acolo dupa ce talibanii au ocupat Kabulul. Putea să fie mai rău, putea să rămînă blocat în Eforie Nord.

Potrivit unui studiu științific, din cauza singurătății, muștele încep să mănînce excesiv și renunță la somn. Potrivit aceluiași studiu, ar sta și pe Internet, dar după aia asemănările cu persoane reale ar fi deja prea mari.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint