Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dumnezeu să-l ierte pe nea Vasile!

Zoom Dumnezeu să-l ierte pe nea Vasile!

Sute de oameni au ieșit în stradă luni la mitingurile organizate de PNL. Dacă scazi numărul primarilor, consilierilor și rudelor acestora, putem spune că PNL a organizat mai multe mitinguri în țară la care nu a venit nimeni.

S-a scumpit untul, s-au scumpit ouăle, e panică mare la TV că se va scumpi și energia. Așteptați, oameni buni, așteptați, că de la 1 ianuarie se ieftinesc salariile.

Bucureștiul nu s-a calificat în finala orașelor din care se va alege cel care va găzdui Agenția Europeană a Medicamentului. Românii au talent, bă, nu medicament! O să vedeți știrea în curând: Agenția Europeană a Talentului e pe malul Dîmboviței, sparge semințe.

Iarna își intră în drepturi. Când aud, mă gândesc că și asta o fi făcut vreo cerere de retrocedare și tocmai a primit niște zeci de hectare de pădure și câteva case.

Adrian Năstase iese din când în când la TV și naște de fiecare dată aceleași reacții. Prima: bă, e cu două clase peste Dragnea și peste ăștia! A doua: al dracu’ de nenorocit, tot arogant a rămas!

Nea Vasile, un bătrân de 76 de ani din județul Neamț, mergea zilnic zece kilometri pe jos ca să-și ia pâine. Duminică seară, un șofer băut l-a lovit pe nea Vasile. Din fericire, mașina de Salvare sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

0 comentarii

  1. #1

    „Din fericire, mașina de Salvare sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el”…🤣🤣🤣 Normal ca „din fericire”. A scapat de umilinta de a avea pe urmatorul cupon de pensie vreo 3 lei scremutzi de Porcutza Vasilescu! Ce trist totusi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint