Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dumnezeu să-l ierte pe nea Vasile!

Zoom Dumnezeu să-l ierte pe nea Vasile!

Sute de oameni au ieșit în stradă luni la mitingurile organizate de PNL. Dacă scazi numărul primarilor, consilierilor și rudelor acestora, putem spune că PNL a organizat mai multe mitinguri în țară la care nu a venit nimeni.

S-a scumpit untul, s-au scumpit ouăle, e panică mare la TV că se va scumpi și energia. Așteptați, oameni buni, așteptați, că de la 1 ianuarie se ieftinesc salariile.

Bucureștiul nu s-a calificat în finala orașelor din care se va alege cel care va găzdui Agenția Europeană a Medicamentului. Românii au talent, bă, nu medicament! O să vedeți știrea în curând: Agenția Europeană a Talentului e pe malul Dîmboviței, sparge semințe.

Iarna își intră în drepturi. Când aud, mă gândesc că și asta o fi făcut vreo cerere de retrocedare și tocmai a primit niște zeci de hectare de pădure și câteva case.

Adrian Năstase iese din când în când la TV și naște de fiecare dată aceleași reacții. Prima: bă, e cu două clase peste Dragnea și peste ăștia! A doua: al dracu’ de nenorocit, tot arogant a rămas!

Nea Vasile, un bătrân de 76 de ani din județul Neamț, mergea zilnic zece kilometri pe jos ca să-și ia pâine. Duminică seară, un șofer băut l-a lovit pe nea Vasile. Din fericire, mașina de Salvare sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

0 comentarii

 1. #1

  “Din fericire, mașina de Salvare sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el”…🤣🤣🤣 Normal ca “din fericire”. A scapat de umilinta de a avea pe urmatorul cupon de pensie vreo 3 lei scremutzi de Porcutza Vasilescu! Ce trist totusi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]