Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mămico!

Aidoma îngerului care, din cochetărie, nu se poate abține de-a se oglindi în balta de catran a infernului, Monica Macovei, obsedată de decolteul adînc al Elenei Udrea, s-a dat și ea în stambă, forțînd limitele naturii și pozînd într-un pictorial sexy acu’ vreo doi ani, ba îmbrățișînd lascivă tocul unei uși, ba picior peste picior, ba încovrigată ca șarpele la bara unei săli de judecată.

Lucrurile nu s-au oprit aici, fandacsia imitației reizbucnind în campania electorală, căci nici n-a apucat Elena Udrea să se declare bună pentru Cotroceni, că a doua zi a devenit și Monica Macovei o bunăciune prezidențiabilă. Cînd să se cațere blonda pe muntele de fier vechi al fostei uzine “Republica”, hop și brunețica la escaladat cadavrul unui combinat siderurgic.

Indignată de plagiatul lui Victor Ponta, doamna Macovei se tratează exersîndu-și furtul calificat în aer liber, ciugulind cu fervoare chiar și sloganul unui site pentru proaspetele mămici.

Bazîndu-se pe un sărăcuț joc de cuvinte, Monica a ajuns mămica, predispusă a-i alăpta cu vodcă ieftină pe intelectualii șovăielnici care și-au tocit zadarnic gingiile în suzeta marca Ballantine’s a lui Traian Băsescu.

Autoprezentîndu-se “președinte bio”, verde precum spanacul, avînd drept far călăuzitor opaițul legii morale, la lumina căruia și-ar produce singură oxigenul prin fotosinteză, Mămica Macovei a uitat că și-a avortat trecutul, aruncînd pe șestache la canal, pe 22 decembrie ’89, foetusul procurorului comunist de odinioară. Chestie care îmi amintește de un banc de pe vremea cînd, pe meleagurile noastre, ginecologia devenise o secție a Procuraturii.

Pe înserat, într-un cartier liniștit, chepengul unei guri de canalizare e dat într-o parte și un soi de creatură semiacvatică, buburoasă și plină de păr sare pe asfalt, se scutură de zoaie și dejecții și, șontîc-șontîc, se tîrăște spre scara unui bloc din apropiere. Examinînd cu atenție lista locatarilor, urcă un etaj, sună la ușa unui apartament și, în clipa cînd apare o cucoană în capot, o întreabă emoţionat: “Sînteți amabilă, nu cumva dumneavoastră, în urma unui avort, ați aruncat un foetus în closet acum douăzeci și patru de ani?”.

La răspunsul afirmativ al femeii șocate, pocitania, cu ochii bulbucați de fericire, se agață de gîtul ei, exclamînd: “Ce bine îmi pare că te regăsesc, mămico!”.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

3 comentarii

 1. #1

  Exceptional text!

 2. #2

  Bancul cu creatura iesita din canal l-am auzit in urma cu vreo 40 de ani.

 3. #3

  Txtul pamflaetar , bancos si subtil este amuzat si atinge multe calitati ale stimatei Monica MACOVEI , care ar trebui sa se ascunda bine de romanii necajiti si nedreptatiti de stimabila MM mai ales dupa declaratiile sale de la Parlamentul European si informarile scandaloase facute de aceasta banuita intelectuala ce a fost implicata in deturnarea multor adevaruri.
  D-le Dinescu ar trebui sa mai comunicati cititorilor neinformati si despre alte succese ale Dnei MM fost procuror comunist incoruptibil si actual candidat la prezidentialele din 2014.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint