Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Englezii descurajează imigrația cu un slogan nou: I’m șovin’ it

Zoom Englezii descurajează imigrația cu un slogan nou: I’m șovin’ it

Jurnalul lui Nigel Farage (politician care n-ar vrea să aibă vecini români)

17 mai 2014

Dragă jurnalule, am parcat ca de obicei pe locul plătit al altcuiva fără să-mi las numărul de telefon. Am ascultat “Nebunia lui Salam” din nou pînă la 2 noaptea, după care mi-am pus pantofii cu toc și am dansat step pe gresie pînă la 5, cînd am borît Tanita pe care o băusem pe toate pervazurile pînă la parter. Doamne, ce groaznic ar fi să am vecini români! Sînt atît de neciopliți.

19 mai 2014

M-am trezit la 5,30 și am început să vorbesc foarte tare la telefon. Pe la 6 am lăsat-o mai moale și am început să dau găuri cu bormașina. După aia am prăjit pește în balcon în timp ce ascultam muzică populară. Mai pe seară am înfundat tubul de la ghenă cu moloz. Doamne, ce groaznic ar fi să am vecini români! Sînt atît de zgomotoși.

21 mai 2014

Cîinele meu a făcut caca în lift. Noroc că m-am șters pe toate preșulețele de la etajul 2. M-am certat foarte tare cu nevastă-mea, care a aruncat cu pahare în mine urlînd. Am simțit nevoia să mă relaxez cîntînd la corn francez, bătînd șnițele și jucîndu-mă cu un titirez pe parchet. Tocmai mă pregăteam să arunc un borcan cu murături stricate pe geam cînd cineva a început să-mi bată în țeavă. Eram sigur, s-a mutat un român în clădire cu noi. Doamne, ce groaznic e să ai vecini români! Sînt atît de sălbatici.

 

Jurnalul țăranului cu Maserati (vecinul român al lui Nigel Farage)

18 mai

Salut, eu sunt țăranul cu Maserati. Mi se spune așa pentru că am un Maserati și sunt de la țară. Atunci când a văzut mașina mea parcată în fața blocului, Nigel Farage a fost impresionat, crezând că tocmai s-a mutat un bogătan la el pe scară. L-am dezamăgit însă atunci când i-am spus că uneori folosesc mașina pe post de coteț pentru găini și că prefer, ca mijloc de transport, calul cu care dorm în sufragerie, deoarece cu el mă pot strecura mult mai ușor prin trafic.

19 mai

Nu ne înțelegem noi foarte bine, dar, ca vecini, trebuie să ne ajutăm. Dacă, de exemplu, mi-am uitat cheile de la apartament și fac pe mine, mi se pare normal ca Nigel Farege să mă lase să mă cac în fața ușii lui. Și pe urmă să acopăr căcatul cu niște hârtii, cărora să le dau foc.

21 mai

Lumea spune că mi-am păstrat obiceiurile de țăran român, dar nu sunt de acord. Și, ca dovadă că nu mă interesează părerea lor, am continuat să sap la veceul ăla pe care vreau să-l construiesc din scânduri și carton în spatele imobilului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint