Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Etilul Capitalei

Zoom Etilul Capitalei

Traian Băsescu se pregătește pentru o candidatură la Primăria Generală a Bucureștiului. Îl trage puțin în spate faptul că a fost un turnător ordinar pe vremea lui Ceaușescu, dar în câteva săptămâni lumea uită și va putea să-i spună contracandidatului Orban senin: “Măi, Șică, ce blestem o fi pe poporul ăstabucureștean de-a ajuns până la urmă să aleagă întredoi foşti comunişti amețiți?”.

Rareș Bogdan lovește din nou, logica e pe jos, se zvârcolește-n șanț. Comentând situația alegerilor din București, el spune: “Dar aici chestiunea este simplă, noi suntem un partid pe val, în țară avem 40%, în București avem peste 30% și e imposibil să nu avem candidat. Adică dacă domnul Nicușor Dan se înscrie cu partidulețul dânsului sau direct se înscrie în Partidul Național Liberal, cred că lucrurile sunt tranșate”. Nu se poate ca PNL să nu aibă candidat. Ce candidat? Păi, unul care nu e în PNL, dar să intre în PNL. Wow, când Marian Vanghelie i-a dat bani pentru Vanghelion, i-a pus și caietul lui cu note politice în sacoșică.

Gabrel Oprea umblă prin țară, e în campanie electorală: “Suntem pregătiți să mergem singuri în următoarele bătălii electorale”. O singură întrebare rămâne: singurătatea va fi sub 1% sau peste?

Niculae Bădălău se plânge: “Vor să mă împingă afară din partid!”. Pune mâna pe pistol, nu mai sta ca data trecută, când te-au jefuit ăia în propria casă.

Călin Popescu Tăriceanu ar vrea o alianță cu Ponta, pentru a rezista presiunii partidelor mari. Astfel, și-a amintit de necazurile avute cu PSD: “Dăncilă ne-a pus tocul fin pe gât”. Dumnezeule, e ușor lingău cu ea și când vrea să îi dea șuturi în fund.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale