Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Faliment TV

Zoom Faliment TV

Cînd bătrînul magnat Logan, imigrantul cu origini scoțiene fondator al unei adevărate dinastii americane, are un accident vascular și cade în comă, întreaga sa familie intră într-o gravă criză de autoritate și imperiul media condus pînă atunci cu mînă forte de proaspătul octogenar se clatină din toate încheieturile.

Cei patru frați, abandonați de managerii apropiați părintelui lor, care nu vor să-și asume responsabilitatea prăbușirii, cad greu la înțelegere cine să fie CEO-ul. Slabul Connor, fratele cel mare înamorat în prag de pensie de o fată care i-ar putea fi nepoată, șovăielnicul Kendall, copleșit de importanța poziției, revocat de la succesiunea la tron de însuși Logan, chiar înainte de accident, fanfaronul Roman, incompetent și boem, sau superficiala Shiv, preferata alintată a tatălui? De parcă incompetența adunăturii ăsteia de clovni triști nu era deajuns, holding-ul e amenințat cu falimentul de o datorie de trei miliarde de dolari, un împrumut secret pe care bătrînul l-a garantat cu o parte din companie, care va fi executată, dacă valoarea acțiunilor scade sub o anumita cotă. Nesiguranța succesiunii la vîrf influențează decisiv bursa și soluția de avarie găsită de interimarul Kendall se dovedește a fi o decizie proastă, controlul unei mari părți din acțiuni mutîndu-se în mîinile concurenței. În ecuație se mai amestecă constanta Tom, logodnicul viitor ginere avid de recunoaștere din partea cumnaților și angajaților, necunoscuta Marcia, mama vitregă care, în speranța că va reuși să domine situația, instituie un cordon sanitar în jurul dormitorului mogulului aflat cu un picior dincolo, și variabila Greg, vărul de la țară care gravitează în jurul unuia sau altuia dintre membrii familiei ca un satelit defect și pe care nimeni nu-l bagă în seamă.

Succession spune povestea din spatele moștenirii unei corporații, cam aceeași de fiecare dată: un tip ambițios construiește o afacere multinațională de mare succes călcînd pe cadavre și, cînd vine momentul ieșirii din scenă, progeniturile sale de bani-gata, care n-ar fi în stare să conducă nici măcar o covrigărie, se luptă pe șefia firmei pînă se alege praful. 

Succession, 2018-, saga unei familii de bogătași americani, creat de Jesse Armstrong, difuzat original de HBO, disponibil pe HBO Go.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale