Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Forțele liberale cufurite

Zoom Forțele liberale cufurite

Există supraviețuitori ai politicii. Ei sunt funcționarii politicii. Cum e Stolojan. Și-n PSD, și-n PRM sau UDMR, omul ar fi vomitat aceleași banalități de economist mediocru. E imaginea funcționărimii preocupate de propria bunăstare, oameni cu cartea de muncă depusă la gulerele albe. Nu e contondent, nu deranjează, nu are pasiuni, un tip banal și liniștit care-și poate crește pulsul doar cu droguri sau pedalat la sală. Știm ce alege.

L-am văzut la Prima TV desfășurându-și armele: ce om trist, ce suflet de contabil, ce clovn care se joacă de-a statuia.

N-aș fi scris despre el, pentru că resimt fizic personajul, dar întrebat despre candidatura lui Ciucă, individul zice: „Mi-e greu, nu știu ce să vă spun. Sigur că e președintele partidului, se bucură la ora actuală de încrederea cea mai mare din partid. Deci, în mod normal, dacă partidul se hotărăște să aibă un candidat din rândul membrilor Partidului Național Liberal, altul cu forța competitivă a domnului Ciucă nu avem“. Oo, da, asta mi se pare foarte amuzant: cum un molâu absolut ca  „dragă Stolo“ vede într-un mormoloc expandat ca Ciucă o „forță competitivă“. Omul se încheie la șliț după indicații scrise pe foaie și respiră cerându-și scuze, dar Stolojan vede în el o „forță competitivă“. Acest bebeluș corcit cu piftia este viitorul, vâna, puterea liberală.

Pun totul pe seama unui puseu de limbism la adresa șefului, pentru că refuz să cred că Stolojan ar avea atâta umor încât, de fapt, să-i fi dat o lopățică după ceafă pasionatului cititor de foi de la Palatul Victoria.
Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Articol excelent..
    Ce fata incrincenata poate avea pustoaica de linga „mormolocul expandat”! Asa a fost invatata sa (a)para in fata mass-mediei – serioasa [nu trebuia neaparat sa zimbeasca, nu ma intereseaza probitatea ei fotogenica] pina la incrincenare. Adica noi, (incompetentii) care va conducem destinele, sintem de fapt competenti si profesionisti. Noi cind spunem ca facem ceva [pardon, cind „ne asumam” – aoleu, ne-au omorit cu acest nonsens debitat zilnic!], pai sa stiti ca facem. In alta ordine de idei (sau in aceeasi ordine – a incompetentei], ce dracu’ de experienta o avea fatuca asta in afara de facut cafele prin anticamerele unor mofluji saturati sa-si vada nevestele in fiecare zi si clatindu-si instead ochii cu fete „promitatoare”?
    Cit despre celalalt individ, asta e genul care musca din tine, e mirlanul care te bate de-ti suna apa-n cap daca ai indraznit sa-i „iei” locul „lui” de parcare din Amzei.

  2. #2

    Discutie gen ,,Las Fierbinti”: – Da’ ce-are Ciuca si n-a avut Veorica? Ca nu-i musai sa ne fie de la PeeeSeeDeee viitorul sef. – Las’ ca ni-l pun ‘stim noi cine’ si-l luam de bun, oricare-ar fi el. Sau ea? Am trecut pe langa protagonistii dialogului fara sa zic nimic. M-au pus pe ganduri ,,concetatenii”. In alta ordine de idei, d-le Mihai, inca va mai delectati si cu ,,dezbateri de pe prima” in loc sa fiti in pijama (vorba reclamei)? Sau va place inca ,,sa descoperiti noile manipulari”, devanite de ceva vreme banale pentru cei peste 5 milioane care ne-au lasat ,,sa ne balacarim” cautandu-si traiul cat de cat decent mai spre vest?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale