Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Frații FaculTATE

Zoom Frații FaculTATE

Andrew și Tristan Tate știu că în arestul Poliției din Londra sînt condiții mai bune, dar, în același timp, știu că din arestul Poliției de la București te eliberezi mult mai ușor. Așa că așteaptă veseli împlinirea sorocului de 30 de zile, cînd vor fi eliberați din lipsă de probe. Au fost acuzați de trafic de persoane și de viol, dar la percheziție li s-au găsit doar niște mașini scumpe, niște bani făcuți legal pe Internet și cîteva fete care le sînt recunoscătoare.

Andrew și Tristan sînt un fel de cocalari de regiune superiori, care depășesc cu un cap specia bombardierilor tatuați ai României, ăia umflați cu șaorma, educați cu manele și organizați în clanuri submafiote. Frații Tate n-ar fi ajuns la bulău dacă n-ar fi avut nesăbuința să sechestreze o fată cu cetățenie americană. DIICOT nu i-ar fi smuls din paradisul lor terestru de la Pipera, aromatizat cu fum de trabuc și cocaină, dacă n-ar fi sunat telefonul de la ambasadă. Iar cu telefoane de genul ăsta nu te joci. De-aia i-au și umflat în grabă, înainte să mai aibă cineva timp să le găsească sau măcar să le fabrice probe.

E destul de limpede că, pe lîngă milioanele făcute legal, din vînzarea rețetelor de șmecherie pe net, kickboxerii vindeau și ceea ce vînd proxeneții din preistorie încoace. Că în satrapia lor penală practicau sclavia sexuală, lovirea, lipsirea de libertate, pe un strat gros de bogăție cu accente legale. Cu toate astea, trecutul lor de sportivi, sumele mari dobîndite pe YouTube și nivelul avansat al societății britanice i-au ferit de greșeli criminalistice. Frații Tate au lăsat la vedere doar ceea ce scandaliza, dar nu călca legea, și au acoperit restul. De aia se screm azi procurorii să-i acuze fără dovezi clare.

Mai trebuie amintită protecția pe care frații Tate și-au cumpărat-o direct de la organe sau care, altfel spus, le-a fost vîndută la ofertă. Căci bîrlogul lor românesc e cunoscut de mult. Faima și faptele lor sînt știute de toată Poliția Română, de la comandanți la echipele de operațiuni speciale. Putem presupune că din maldărul de bani al fraților Tate s-au servit și oamenii legii, cei care s-au făcut că plouă atîția ani. În plus, securitatea palatelor din Pipera era asigurată de foste cadre ale Ministerului de Interne, pensionate la vîrsta tinereții și trecute în privat cu toată experiența și relațiile lor.

Succesul fraților Tate li se datorează în bună măsură organelor judiciare. Fiindcă s-au străduit atît de mult să îi ferească, acum le vine atît de greu să le găsească probe. Îi vor elibera, probabil, după 30 sau 60 de zile, ca să-i judece în stare de libertate și să dea timp ambasadei SUA să mai uite de ei.

Doi proprietari de sclave se vor întoarce la opulența și halucinațiile vieții de milionar neprins, fără să fi dobîndit la arestul Poliției Capitalei cunoașterea de care au parte doar cei cu întîrzieri la taxa de protecție.

Citeşte mai multe despre:

5 comentarii

  1. #1

    O sa fie condamnati

  2. #4

    nici in uk nu au reusit sa condame un american (nevasta diplomatului, care a ucis un englez) si vrei la noi?

  3. #5

    Dupa uitatura pe care o au este clar nivelul inteligentei. Sunt usor de manipulat acesti doi frati. Au o inteligenta modesta si de aceea pentru a-i stapani este foarte usor. Au nevoi animalice, simpliste, usor de prevazut si de intretinut. In cazul lor este bine sa te folosesti de ei, tinandu-i sub control. Evident ca la randul lor, pot controla pe altii, de acelasi nivel intelectual sau chiar mai scazut. De aceea se prevede ca cei care au fost influientati de ei sa fie trecuti sub observatie si in acelasi timp continuata influienta asupra lor sub alti stapani. … 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint