Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Generația de ăăăăăă

Zoom Generația de ăăăăăă

Așa cum profesionista bătrână nu se sperie de dânsa mare, tot așa nici turistul bătrân Iohannis nu s-a speriat de călătoria lungă. Dar uite că s-a săvârșit și Africa și trebuie să ne întoarcem la oile noastre.

Și ce vedem pe plai? Vedem cum alde Ciucă, Ciolacu, Cîțu, Câciu și ceilalți întinează numai nobilele idealuri ale literei C.

Și a mai ieșit din tomberonul istoriei și tov. gen. dr. Oprea-Izmană, acest tov. dr. Ciucă – dar cu ceva mai multă celulită facială.

Paradoxul generalilor politici: deși nu sunt semne că ar fi avut obraz, dezvoltă neobișnuit de multă celulită facială, ca altădată arbitrul ecuadorian Byron Moreno, dacă îl mai țineți minte.

Asta e clasa politică sub-zero. A mers și așa până când atât s-a putut: generația de ăăăăăăăă. Ei vor conduce și mai departe țara noastră natală pe culmile disperării, bravo.

Acum, foarte serios, cum să îi pui pe Ciucă & Ciolacu să conducă o țară, când ei nu ar fi în stare să conducă nici măcar un atelaj pe bază de tracțiune animală? Nu cade Ciucă din căruță? Cade. Și nimerește, Doamne ferește, tocmai pe la Caracal.

Iar din Ciolacu, dacă îi iei vrăjeala aia ca de vânzător de mașini cu kilometrajul dat înapoi, nu mai rămâne nimic.

Chiar așa, s-a aflat până la urmă ce meserie are la bază Ciolacu? Sau și regretata găină (parcă s-a prăpădit) a Iuliei Albu avea mai multă școală ca Marcel? Că așa se cam arată.

Chiar și așa, defunctă, găina ar fi oricum un prim-ministru mai bun. Că tot ne-am obișnuit cu galinaceele împăiate la comandă. Așa că: salvați România, dezgropați găina!

Și în tot timpul ăsta, poporetul, dragul de el, cască gura să se împărtășească din înțelepciunea croitoreselor guralive, dovedind încă o dată că doar atât îl duce, totuși, capul. Adică nu-l duce. E făcut grămadă.

Rezumat: o să aibă doamna Carmen ce să povestească în cancelarie din concediul din Africa.

Iar securistocrația carpato-danubiano-pontică merge neabătut înainte. Căci uite că toți proștii din „intelligence“-ul românesc se tot fac grămadă de bani și asta e situațiunea și alta nici nu poate fi.

Altfel, au făcut frumos la bojdeucă la bietul Creangă, dar din motive imposibil de elucidat lipsește liftul. Unde e liftul, tovarăși?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint