Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În umbra marelui urs mort

Zoom În umbra marelui urs mort

Săracul urs de la Praid! Ascundeți înregistrările, că dacă le vede Prințul Charles când vine, ne rupe cu bătaia.

Lia Olguța Vasilescu și-a cerut scuze dacă cineva s-a simțit jignit când a zis că Iohannis se consideră șef de lagăr de concentrare. Este acel gen de scuză care sună astfel: “Îmi cer scuze dacă cineva a înțeles altceva, iau eu asupra mea prostia lui, na, minte redusă, din moment ce eu zic ceva, iar el înțelege altceva, dar nu te pui cu prostul”.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre Viorica Dăncilă: “Nu este cel mai bun candidat, nu-i nici un geniu și nici nu a luat Premierul Nobel”. Practic, din acest moment, șansele Vioricăi petnru Cotroceni tind spre zero.

Florin Cîțu a ținut o conferință de presă în care l-a acuzat pe Eugen Orlando Teodorovici că a făcut un buget paralel, pentru PSD. Hai, frate, termină cu prostiile, ăla nu a fost în stare să facă un buget și tu zici că a făcut două?

Același Florin Cîțu a zis: “Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere și pensii speciale”. Ar face bine să își amintească de această declarație când cafeaua adusă de secretară va avea gust de pipi de pisică. Moment în care să se trezească și să vadă și el cam care sunt salariile în țara asta. După care să mai ia o gură de cafea.

Ofticat că stă prea mult în trafic, în 2016, Rareș Bogdan a cerut intrarea în pușcărie a tuturor miniștrilor Transporturilor de după ’89. Inclusiv a lui Ludovic Orban, bineînțeles. Stați, stați, nu trageți în Rareș, omul are o scuză: nu știa că o să aibă o ofertă foarte bună din partea PNL.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale