Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, în Ținutul Secuiesc…

Zoom Între timp, în Ținutul Secuiesc…

Un oltean a încercat să alerteze autoritățile din Miercurea Ciuc, pentru a le face să evacueze Primăria, dar n-a reușit. El a sunat și a spus că e o bombă în sediul Primăriei, dar, din cauză că a vorbit prea repede, nimeni n-a înțeles ce spune și toată lumea a continuat să-și vadă de treabă, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Multă lume nu crede că secuii se pot adapta la viața din marile orașe europene. Se știe că ei mănîncă numai foarte picant, deoarece exagerează cu pasta de ardei atunci cînd gătesc.

Maria Grapini s-a plîns că a vrut să cumpere o pîine la Miercurea Ciuc și nu i s-a dat. Se pare că nimeni nu i-a înțeles româna cu greșeli.

Pentru a-i româniza forțat pe secuii din Harghita și Covasna, Guvernul a decis să împartă bormașini tuturor familiilor care stau la bloc. De asemenea, familiilor de unguri li se vor da pungi uzate de plastic, ca să aibă ce pune în pungile uzate de plastic pe care le au deja.

Gheorghe Funar a propus nu doar vopsirea băncilor din Secuime în roșu, galben și albastru, ci și ca în preajma băncilor proaspăt vopsite să nu fie pus nici un anunț cu ”Proaspăt vopsit”.

Se pare că acasă la Beke István Attila au fost descoperite și decorații pentru bradul de Crăciun. Se pare că el voia să le pună într-un brad dintr-o zonă aglomerată a orașului și să le aprindă la o oră de vîrf.

Ion Cristoiu a spus că Beke István Attila n-are cum să fie terorist, deoarece n-are vestă.

În cazul suspectului de terorism din Ținutul Secuiesc, ISIS a anunțat deja că revendică reținerea abuzivă a lui Beke István Attila.

Inspectorii ISU au decis să-l amendeze pe Beke István Attila, deoarece voia să pună explozibil într-un loc care nu poate rezista unui atac terorist. Se știe că centrul orașului Tîrgu Secuiesc trebuie reabilitat pentru a putea organiza acolo un atentat terorist fără să pui viața oamenilor în pericol.

Se pare că Beke István Attila era membru al organizației extremiste 64 de Comitate Islamice.

Anchetatorii au mai descoperit, acasă la teroristul secui, carne sub șaua calului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]