Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, în Ținutul Secuiesc…

Zoom Între timp, în Ținutul Secuiesc…

Un oltean a încercat să alerteze autoritățile din Miercurea Ciuc, pentru a le face să evacueze Primăria, dar n-a reușit. El a sunat și a spus că e o bombă în sediul Primăriei, dar, din cauză că a vorbit prea repede, nimeni n-a înțeles ce spune și toată lumea a continuat să-și vadă de treabă, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Multă lume nu crede că secuii se pot adapta la viața din marile orașe europene. Se știe că ei mănîncă numai foarte picant, deoarece exagerează cu pasta de ardei atunci cînd gătesc.

Maria Grapini s-a plîns că a vrut să cumpere o pîine la Miercurea Ciuc și nu i s-a dat. Se pare că nimeni nu i-a înțeles româna cu greșeli.

Pentru a-i româniza forțat pe secuii din Harghita și Covasna, Guvernul a decis să împartă bormașini tuturor familiilor care stau la bloc. De asemenea, familiilor de unguri li se vor da pungi uzate de plastic, ca să aibă ce pune în pungile uzate de plastic pe care le au deja.

Gheorghe Funar a propus nu doar vopsirea băncilor din Secuime în roșu, galben și albastru, ci și ca în preajma băncilor proaspăt vopsite să nu fie pus nici un anunț cu ”Proaspăt vopsit”.

Se pare că acasă la Beke István Attila au fost descoperite și decorații pentru bradul de Crăciun. Se pare că el voia să le pună într-un brad dintr-o zonă aglomerată a orașului și să le aprindă la o oră de vîrf.

Ion Cristoiu a spus că Beke István Attila n-are cum să fie terorist, deoarece n-are vestă.

În cazul suspectului de terorism din Ținutul Secuiesc, ISIS a anunțat deja că revendică reținerea abuzivă a lui Beke István Attila.

Inspectorii ISU au decis să-l amendeze pe Beke István Attila, deoarece voia să pună explozibil într-un loc care nu poate rezista unui atac terorist. Se știe că centrul orașului Tîrgu Secuiesc trebuie reabilitat pentru a putea organiza acolo un atentat terorist fără să pui viața oamenilor în pericol.

Se pare că Beke István Attila era membru al organizației extremiste 64 de Comitate Islamice.

Anchetatorii au mai descoperit, acasă la teroristul secui, carne sub șaua calului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]