Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mama Rusia, tătuca criminal

Zoom Mama Rusia, tătuca criminal

Putin a fost la înmormântare la Jirinovski. Și-a luat țeapă, că nu e ca la nuntă, adică nu înseamnă că dacă tu te duci la el, o să vină și el la tine.Aa, ca la orice moarte din Rusia, trebuie să specificăm: nu, asta nu a fost cauzată de Putin și agenții săi.

Într-un diabolic acces de anti-limbă română, premierul Ciucă a zis: „Niciodată nu mă voi lăsa să fiu luat prizonier“. Păi, dacă nu-ți place, nea Nicule, atunci tu de ce te lași s-o iei pe ea și să-i faci ce-i faci? Să ne amintim de celălalt premier al Robotului, care începuse milităria de mult, dar eram noi fraieri și nu pricepeam: „Nu luăm prizonieri“.

Președintele Iohannis continuă să tacă în privința scandalului în care e implicat statul român: cazul în care Ministerul de Interne o compromite pe jurnalista Emilia Șercan. Aa, stai: de fapt, Robo a zis de ceva vreme că statul a eșuat. M-am tot gândit la o variantă prin care Iohannis să fie scos din muțenie pe acest subiect și am ajuns la concluzia următoare: să se ducă cineva să-i spună că președinția și atitudinea critică fac casă bună. Sigur pune botul când aude de imobiliare.

Cică Dacian Cioloș își face partid. Păi, de unde are bani, că cu ăla vechi nu cred că a ieșit pe plus?

Cristian Preda, om de partid, de partide chiar, băiatul care o fugărea pe Nuțica pe malul mării ca să prindă un post de europarlamentar: „Complicii Elenei Udrea sunt azi pe cai mari“. Apropo de cai, ce slugoi ați mai fost, băi, Cristi!

2 comentarii

 1. #1

  C. Preda, adica: PCR, PDL, PMP, PLUS, ind.? Adica, o multipla constiinta a neamului, parlamentar la ieuropa!

 2. #2

  2012 = 2021 ???
  Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021. Pare ca e destul de astfel. Poate ca citea sau scria in oglinda?
  Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada. Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu. Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica. Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths.
  Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers. Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici plantele nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic. Amin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint