Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Măsuri disperate pentru stoparea coronavirusului italian: ardelenii nu mai au voie să se salute cu “Ciao”

Zoom Măsuri disperate pentru stoparea coronavirusului italian: ardelenii nu mai au voie să se salute cu “Ciao”

Într-o tentativă disperată de a încetini sau chiar opri evoluția coronavirusului venit din Italia, în România, Ministerul de Interne a anunțat că le interzice românilor din Ardeal să se mai salute unul pe celălalt folosind expresia “Ciao”. “Avem informații că virusul se transmite prin orice e italian, deci nu putem să ne riscăm”, au declarat autoritățile. “Îi sfătuim pe cetățenii din Ardeal să se salute de-acum încolo cu formule tradiționale mai inofensive. De exemplu, cu «Servus», «Tulai, Doamnie» sau «Ioi». De asemenea, pînă pe 31 martie vom interzice cu desăvîrșire vînzarea și consumul de: pizza, paste, mozzarella, parmezan, piovra și prosecco deoarece virusul nu se răspîndește doar prin aer, ci și prin carbohidrați și alte lucruri delicioase. În cazul în care dețineți astfel de produse, este recomandat să le predați de urgență la Poliție împreună cu o pîine proaspătă și niște roșii.”

Deși toate zborurile spre și dinspre Italia au fost oprite, se estimează că România se află în continuare în pericol de contaminare, mai ales datorită apropierii nefirești dintre daci și romani acum peste două mii de ani.

Citeşte mai multe despre:

4 comentarii

 1. #1

  Dar la olteni ….? Cum merge treaba ?

  • #2

   Adica….si-au luat masuri de prevenire la timp…..Hai noroc !

   • #3

    Te lasă oltenii să le alupegus dacă tot le porți grija.
    Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia.

 2. #4

  @Cel ,olteanul tot oltean, nu se dezminte de caruta de la Caracal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale