Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Morcovenia Pămîntului

Zoom Morcovenia Pămîntului

Aleksandr Lukașenko l-a servit pe Steven Segal cu un morcov în timpul celei mai recente vizite a actorului american în Belarus. Deși s-a declarat încîntat, Steven a spus că tot castravetele lui Putin e mai bun.

Cel mai bătrîn om din lume, un bărbat care susține că are 145 de ani, a fost găsit în Indonezia și spune că-și dorește să moară încă din 1992. Singura întrebare pe care și-o pun medicii e cum a ajuns Viorel Lis în Indonezia.

Un ministru indian a devenit ținta tuturor glumelor de pe Internet după ce, în timp ce vizita locul unei indundații, a cerut să fie cărat pe sus de soldați peste o apă de zece centimetri adîncime. Ce-i cu adevărat ridicol în povestea asta e de ce n-a cerut o barcă pneumatică trasă de jandarmi.

323 de reni au fost uciși de un fulger în timpul unei furtuni bizare în Norvegia. Nasol. Se pare că, anul ăsta, Moș Crăciun va veni cu mașina.

Francezii s-au răzgîndit în privința burkiniului pe plajă, o instanță declarînd că măsura violează drepturile omului.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Crahmaliuc (auto corectorul meu il transforma in Crama Liliac) poate deveni tinta bascaliilor deoarece a scris despre un ministru indian in vizita dupa indundații

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint