Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu există Regină fără gin

Zoom Nu există Regină fără gin

Surse din interiorul Palatului Buckingham au dezvăluit faptul că Regina Elisabeta bea chiar și patru cocktailuri pe zi. La ce familie are, cine o poate învinui pe săraca femeie?

Mai multe blindate rusești au simulat invadarea Republicii Moldova dinspre Transnistria. Probabil că asta nu surprinde pe nimeni. Mai ciudat ar fi fost dacă blindatele rusești simulau o invazie dinspre România. Atunci poate chiar trebuia să ne îngrijorăm.

Un bărbat din München s-a săturat să mai facă naveta cu mașina pînă la serviciu, așa că acum merge înot. Firește, se poate face asta și în România. Singura diferență e că șansele să te prindă doi braconieri la baterie și să ajungi plachie sînt ceva mai mari.

Un tînăr englez din opt nu a văzut niciodată o vacă în carne și oase. Asta nu-i nimic, o altă statistică mult mai îngrijorătoare zice că un tînăr englez din cinci cîntărește mai mult decît o vacă în carne și oase.

Tot mai mulți hipsteri din New York refuză să-și vaccineze animalele de companie ca să nu facă autism. Psihoza s-a răspîndit după ce mai mulți proprietari de buldogi francezi susțin că, după ce și-au vaccinat patrupedele, acestea au încetat să mai vorbească.

NASA caută o persoană care să apere Pămîntul de extratereștri în cazul unei invazii și e dispusă să plătească un salariu consistent pentru asta. Fără îndoială, cea mai potrivită persoană ar fi Florin Salam. A avertizat pentru prima oară omenirea cu privire la “Navele spațiale”, știe să comunice în limbajul universal al muzicii de petrecere și, să fim serioși, pierderea lui ar fi neglijabilă.

Un american a împușcat un armadillo care îi intrase pe proprietate. Glonțul a ricoșat din carapacea armadillo-ului și l-a lovit pe american în față. Echipajele de urgență chemate la fața locului l-au salvat pe trăgător, dar nu au mai putut face nimic pentru armadillo, care între timp murise de rîs.

Tot mai multe femei din India se plîng că au fost atacate, apoi lăsate inconștiente și cu părul furat. Cel mai probabil avem de-a face cu o criză de păr pe piața neagră. I-a mai verificat cineva recent scalpul lui Mihai Trăistariu?

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]