Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu există Regină fără gin

Zoom Nu există Regină fără gin

Surse din interiorul Palatului Buckingham au dezvăluit faptul că Regina Elisabeta bea chiar și patru cocktailuri pe zi. La ce familie are, cine o poate învinui pe săraca femeie?

Mai multe blindate rusești au simulat invadarea Republicii Moldova dinspre Transnistria. Probabil că asta nu surprinde pe nimeni. Mai ciudat ar fi fost dacă blindatele rusești simulau o invazie dinspre România. Atunci poate chiar trebuia să ne îngrijorăm.

Un bărbat din München s-a săturat să mai facă naveta cu mașina pînă la serviciu, așa că acum merge înot. Firește, se poate face asta și în România. Singura diferență e că șansele să te prindă doi braconieri la baterie și să ajungi plachie sînt ceva mai mari.

Un tînăr englez din opt nu a văzut niciodată o vacă în carne și oase. Asta nu-i nimic, o altă statistică mult mai îngrijorătoare zice că un tînăr englez din cinci cîntărește mai mult decît o vacă în carne și oase.

Tot mai mulți hipsteri din New York refuză să-și vaccineze animalele de companie ca să nu facă autism. Psihoza s-a răspîndit după ce mai mulți proprietari de buldogi francezi susțin că, după ce și-au vaccinat patrupedele, acestea au încetat să mai vorbească.

NASA caută o persoană care să apere Pămîntul de extratereștri în cazul unei invazii și e dispusă să plătească un salariu consistent pentru asta. Fără îndoială, cea mai potrivită persoană ar fi Florin Salam. A avertizat pentru prima oară omenirea cu privire la “Navele spațiale”, știe să comunice în limbajul universal al muzicii de petrecere și, să fim serioși, pierderea lui ar fi neglijabilă.

Un american a împușcat un armadillo care îi intrase pe proprietate. Glonțul a ricoșat din carapacea armadillo-ului și l-a lovit pe american în față. Echipajele de urgență chemate la fața locului l-au salvat pe trăgător, dar nu au mai putut face nimic pentru armadillo, care între timp murise de rîs.

Tot mai multe femei din India se plîng că au fost atacate, apoi lăsate inconștiente și cu părul furat. Cel mai probabil avem de-a face cu o criză de păr pe piața neagră. I-a mai verificat cineva recent scalpul lui Mihai Trăistariu?

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]