Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pedofilul Boc duce economia de mînuță în pădure

Zoom Pedofilul Boc duce economia de mînuță în pădure

Exemplele sînt pentru proști, spunea Nae Ionescu. O maximă de cafenea, valabilă însă în cazul lui Emil Boc. Cei care nu pot să formuleze problemele și rezolvările lor în termenii și în dicționarul propriu domeniului căruia îi aparțin acele probleme, sînt, de fapt, niște amatori. Dezastrul e total în momentul în care mai și explică altora. Aici avem cazul Boc.

Eu unul m-am săturat să-i văd fața de copil cu probleme speciale a lui Boc repetînd la infinit că România, în timp de criză, este ca o corabie pe valuri, ca o mașină pe un drum de țară, ca un bolnav care are nevoie de nu știu ce tratament. De ce nu este ca o curvă beată muci și cu un toc rupt care se tîrăște pe marginea drumului?… De ce n-ar fi ca un consilier prezidențial care intră pe poarta Cotrocenilor legănîndu-se sub povara navetelor de bere?…

Sînt milioane de exemple care pot ilustra orice. Ele sînt raiul tîmpiților.

Acum două zile însă, Emil Boc a atins limita suportabilității în această greață pe care exemplele o provoacă creierului și esteticii argumentării.

În mijlocul discuțiilor despre subvențiile la căldură, al deciziilor cruciale pe care se screm să le ia miniștrii de finanțe din UE, al zvonurilor despre băncile care dau cu burta de pămînt, iată ce a spus micuțul: "Renii nu ne aduc în sanie vești bune." Hai să mori tu!

Ies flăcări pe cururile finanțiștilor europeni ca după zece senvișuri cu ardei iuți, iar odihnitul Emil face glume cu bolnavii. Ca să înțeleagă și el despre ce e vorba, să ne imaginăm un doctor care intră în salonul muribunzilor și, cu fața omului care vine de acasă după o noapte de somn bun, zice: Dragilor, iepurașul de Paște se pare că e supărat și o să-i ducă pe unii dintre voi la morguță.

Văzîndu-l pe primul ministru gîngăvind cu candoarea prostului despre sfîrșitul lumii, brusc mi-a venit în minte imaginea unui Boc pedofil care se îndreaptă la drum de seară de mînuță cu economia spre adîncul pădurii.

5 comentarii

 1. #1

  De observat si alte figuri de ministri mereu zimbitoare, de parca totul ar fi perfect. Singurele grimase apar cind se zburlesc la opozitie.

 2. #2

  daca tot nu intelege nimic din lumea asta, boc a ales realismul usor netemperat si-i anunta pe romani sa-si pregateasca funia pentru ca el le va da cheia (sapunul, binenteles!)
  grozava strategie de lider

 3. #3

  Da perfect adevarat !
  Da’ ia zieti voi rumuni, cine l’o ales pe Boc?
  Si nu in ultimul rind ” spune’mi cu cine te’nsotesti ca sa’ti spun cine esti”

 4. #4

  Pai pi Boc l’o ales Basexu, apoi l’o votat Parlamentu pe care cica l’o ales Boboru’

 5. #5

  Da, dar “Parlamentu pe care l-a votat Boboru” l-a dat jos odata, iar Basexu l-a pus la loc Premier tot pe el. Prin urmare, Basexu a cam dat cu tifla Boborului reprezentat de Parlament. Iar Boboru a acceptat sa i se dea cu tifla, din moment ce n-a avut nici o reactie… si de-atunci i se tot da cu tifla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]