Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pedofilul Boc duce economia de mînuță în pădure

Zoom Pedofilul Boc duce economia de mînuță în pădure

Exemplele sînt pentru proști, spunea Nae Ionescu. O maximă de cafenea, valabilă însă în cazul lui Emil Boc. Cei care nu pot să formuleze problemele și rezolvările lor în termenii și în dicționarul propriu domeniului căruia îi aparțin acele probleme, sînt, de fapt, niște amatori. Dezastrul e total în momentul în care mai și explică altora. Aici avem cazul Boc.

Eu unul m-am săturat să-i văd fața de copil cu probleme speciale a lui Boc repetînd la infinit că România, în timp de criză, este ca o corabie pe valuri, ca o mașină pe un drum de țară, ca un bolnav care are nevoie de nu știu ce tratament. De ce nu este ca o curvă beată muci și cu un toc rupt care se tîrăște pe marginea drumului?… De ce n-ar fi ca un consilier prezidențial care intră pe poarta Cotrocenilor legănîndu-se sub povara navetelor de bere?…

Sînt milioane de exemple care pot ilustra orice. Ele sînt raiul tîmpiților.

Acum două zile însă, Emil Boc a atins limita suportabilității în această greață pe care exemplele o provoacă creierului și esteticii argumentării.

În mijlocul discuțiilor despre subvențiile la căldură, al deciziilor cruciale pe care se screm să le ia miniștrii de finanțe din UE, al zvonurilor despre băncile care dau cu burta de pămînt, iată ce a spus micuțul: "Renii nu ne aduc în sanie vești bune." Hai să mori tu!

Ies flăcări pe cururile finanțiștilor europeni ca după zece senvișuri cu ardei iuți, iar odihnitul Emil face glume cu bolnavii. Ca să înțeleagă și el despre ce e vorba, să ne imaginăm un doctor care intră în salonul muribunzilor și, cu fața omului care vine de acasă după o noapte de somn bun, zice: Dragilor, iepurașul de Paște se pare că e supărat și o să-i ducă pe unii dintre voi la morguță.

Văzîndu-l pe primul ministru gîngăvind cu candoarea prostului despre sfîrșitul lumii, brusc mi-a venit în minte imaginea unui Boc pedofil care se îndreaptă la drum de seară de mînuță cu economia spre adîncul pădurii.

5 comentarii

 1. #1

  De observat si alte figuri de ministri mereu zimbitoare, de parca totul ar fi perfect. Singurele grimase apar cind se zburlesc la opozitie.

 2. #2

  daca tot nu intelege nimic din lumea asta, boc a ales realismul usor netemperat si-i anunta pe romani sa-si pregateasca funia pentru ca el le va da cheia (sapunul, binenteles!)
  grozava strategie de lider

 3. #3

  Da perfect adevarat !
  Da’ ia zieti voi rumuni, cine l’o ales pe Boc?
  Si nu in ultimul rind ” spune’mi cu cine te’nsotesti ca sa’ti spun cine esti”

 4. #4

  Pai pi Boc l’o ales Basexu, apoi l’o votat Parlamentu pe care cica l’o ales Boboru’

 5. #5

  Da, dar “Parlamentu pe care l-a votat Boboru” l-a dat jos odata, iar Basexu l-a pus la loc Premier tot pe el. Prin urmare, Basexu a cam dat cu tifla Boborului reprezentat de Parlament. Iar Boboru a acceptat sa i se dea cu tifla, din moment ce n-a avut nici o reactie… si de-atunci i se tot da cu tifla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]