Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PNL dă mai mult

Zoom PNL dă mai mult

Nici Liviu Dragnea nu le-a dat atâtea asigurări românilor că sunt bani de pensii și de salarii, că se măresc toate conform celor discutate. Mă rog, conform celor stabilite de PSD.

Din punctul ăsta de vedere, românii au o mare surpriză: Aaa, vor zice ei, deci PNL e un fel de PSD!

Și din nou se supără cei de la PNL că sunt luați la paușal cu întreaga gașcă a tranziției românești. Ceea ce e atât de firesc, mai ales când te uiți la noul guvern și vezi că are obrajii injectați ai doamnei Raluca Turcan.

În ziua votului, Rareș Bogdan a venit în Parlament. Nu în ăla unde e angajat, ci în ăsta, unde nu e angajat nici șeful de partid. A dat asigurări că PNL se ține de calendarul de măriri propus de PSD.

Cum o fi asta când, acum câteva luni, vorbeam de găuri de 20 de miliarde de lei pentru acest an? Nu eram în faliment? Măririle deja făcute nu erau un dezastru național? Nu erau ele vânzarea viitorului?

Mă rog, există un moment când toate acestea par altfel. Pot să accept asta. Adică într-un fel se văd găurile când ești în opoziție cu doar 21% în Parlament și cu totul altfel par ele când ajungi acolo sus, sprijinit de așchia securisto-trădătoare desprinsă din monolitul Victor Ponta. Cred că mai amuzant decât asta e altceva: nu că PNL ar vrea să schimbe ceva în legislația muncii, să taie, să facă, să dreagă. Important e că nici dacă ar vrea nu ar putea s-o facă. Cum oare își imaginează cineva că PNL va mai putea aduna vreodată, în anul care vine, majoritatea de azi?

Probabil, PNL se va juca o vreme de-a ordonanțele de urgență, însă doar așa, în chestiuni de achiziții de gumă de mestecat și gumă de șters.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Sa spuna aia +alea care spuneau (SIC!) acu’ 10-15 ani ca Roma-nea (i)e binecuvantata.. Sau au murat?! Estem blestemati ca popo-r de pe vremea bunicilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]