Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PNL dă mai mult

Zoom PNL dă mai mult

Nici Liviu Dragnea nu le-a dat atâtea asigurări românilor că sunt bani de pensii și de salarii, că se măresc toate conform celor discutate. Mă rog, conform celor stabilite de PSD.

Din punctul ăsta de vedere, românii au o mare surpriză: Aaa, vor zice ei, deci PNL e un fel de PSD!

Și din nou se supără cei de la PNL că sunt luați la paușal cu întreaga gașcă a tranziției românești. Ceea ce e atât de firesc, mai ales când te uiți la noul guvern și vezi că are obrajii injectați ai doamnei Raluca Turcan.

În ziua votului, Rareș Bogdan a venit în Parlament. Nu în ăla unde e angajat, ci în ăsta, unde nu e angajat nici șeful de partid. A dat asigurări că PNL se ține de calendarul de măriri propus de PSD.

Cum o fi asta când, acum câteva luni, vorbeam de găuri de 20 de miliarde de lei pentru acest an? Nu eram în faliment? Măririle deja făcute nu erau un dezastru național? Nu erau ele vânzarea viitorului?

Mă rog, există un moment când toate acestea par altfel. Pot să accept asta. Adică într-un fel se văd găurile când ești în opoziție cu doar 21% în Parlament și cu totul altfel par ele când ajungi acolo sus, sprijinit de așchia securisto-trădătoare desprinsă din monolitul Victor Ponta. Cred că mai amuzant decât asta e altceva: nu că PNL ar vrea să schimbe ceva în legislația muncii, să taie, să facă, să dreagă. Important e că nici dacă ar vrea nu ar putea s-o facă. Cum oare își imaginează cineva că PNL va mai putea aduna vreodată, în anul care vine, majoritatea de azi?

Probabil, PNL se va juca o vreme de-a ordonanțele de urgență, însă doar așa, în chestiuni de achiziții de gumă de mestecat și gumă de șters.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Sa spuna aia +alea care spuneau (SIC!) acu’ 10-15 ani ca Roma-nea (i)e binecuvantata.. Sau au murat?! Estem blestemati ca popo-r de pe vremea bunicilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]