Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PNL dă mai mult

Zoom PNL dă mai mult

Nici Liviu Dragnea nu le-a dat atâtea asigurări românilor că sunt bani de pensii și de salarii, că se măresc toate conform celor discutate. Mă rog, conform celor stabilite de PSD.

Din punctul ăsta de vedere, românii au o mare surpriză: Aaa, vor zice ei, deci PNL e un fel de PSD!

Și din nou se supără cei de la PNL că sunt luați la paușal cu întreaga gașcă a tranziției românești. Ceea ce e atât de firesc, mai ales când te uiți la noul guvern și vezi că are obrajii injectați ai doamnei Raluca Turcan.

În ziua votului, Rareș Bogdan a venit în Parlament. Nu în ăla unde e angajat, ci în ăsta, unde nu e angajat nici șeful de partid. A dat asigurări că PNL se ține de calendarul de măriri propus de PSD.

Cum o fi asta când, acum câteva luni, vorbeam de găuri de 20 de miliarde de lei pentru acest an? Nu eram în faliment? Măririle deja făcute nu erau un dezastru național? Nu erau ele vânzarea viitorului?

Mă rog, există un moment când toate acestea par altfel. Pot să accept asta. Adică într-un fel se văd găurile când ești în opoziție cu doar 21% în Parlament și cu totul altfel par ele când ajungi acolo sus, sprijinit de așchia securisto-trădătoare desprinsă din monolitul Victor Ponta. Cred că mai amuzant decât asta e altceva: nu că PNL ar vrea să schimbe ceva în legislația muncii, să taie, să facă, să dreagă. Important e că nici dacă ar vrea nu ar putea s-o facă. Cum oare își imaginează cineva că PNL va mai putea aduna vreodată, în anul care vine, majoritatea de azi?

Probabil, PNL se va juca o vreme de-a ordonanțele de urgență, însă doar așa, în chestiuni de achiziții de gumă de mestecat și gumă de șters.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Sa spuna aia +alea care spuneau (SIC!) acu’ 10-15 ani ca Roma-nea (i)e binecuvantata.. Sau au murat?! Estem blestemati ca popo-r de pe vremea bunicilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]