Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Preoții de la Patriarhie nu știu încă unde să facă petrecerea de Crăciun

Zoom Preoții de la Patriarhie nu știu încă unde să facă petrecerea de Crăciun

După un an de slujbe, de înmormîntări, nunți și botezuri, preoții de la Patriarhia României abia așteaptă zilele libere de Crăciun ca să se distreze.

Părintele Nichifor, cel care a organizat în ultimii ani petrecerile de Crăciun, a declarat că anul acesta nu se știe încă unde se vor distra preoții: "Anul trecut am fost la schi, în Austria, dar anul acesta am dori ceva mai intim. Probabil vom închiria o cabană pentru Crăciun, iar de Revelion o să mergem în Brazilia. Acolo totdeauna au ieșit niște chefuri monstru. Chiar mîine trebuie să ne vină sutanele de plajă pe care le-am comandat și mingile de volei cu emblema Patriarhiei."

Patriarhul Daniel, cel care a făcut în fiecare an pe Moș Crăciun pentru elevii de la seminarul telogic, așteaptă și el cu nerăbdare sărbătorile: "Mai e puțin și voi ține doi seminariști pe genunchi, îi voi trage de obrăjori dacă nu știu poezii, le voi da cîteva la fund și apoi cadourile… Acesta e spiritul sărbătorilor."

Între Crăciun și Revelion, ca în fiecare an, preoții vor merge într-un team building: "Păi, după petrecerea de Crăciun, parcă sîntem alți oameni. Așa că trebuie să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. Se întîmplă unele lucruri, la astfel de petreceri, că ajungi să te întrebi dacă îi cunoști cu adevărat pe cei de lîngă tine", a mai spus patriarhul Daniel Ciubotea.

5 comentarii

 1. #1

  d c oare toate spusele lor au ceva cu tenta porno 🙂 ? auzi si u :Mai e puțin și voi ține doi seminariști pe genunchi, îi voi trage de obrăjori dacă nu știu poezii, le voi da cîteva la fund și apoi cadourile… Acesta e spiritul sărbătorilor.” seminaristii astia sunt buni de distractie, orgii ce-or trage ei ,,,,, 🙂 )))))

 2. #2

  Sunt fan al rubricii Fakebook, dar de multe ori nu ma distrez citind articolele pe cat o fac citind comentariile celor care nu inteleg.
  Bineinteles, aici diferentiem pe cei cu simtul umorului unui general rus treaz de cei inteligenta unei girafe satule, care totusi mesteca din inertie.

 3. #3

  Mi-e scarba de voi, tentative de jurnalisti ce sunteti! Cata rea vointa trebuie sa ai ca sa debitezi asa ceva. Dar Dumnezeu vede toate (chiar daca voi nu credeti asta).

 4. #4

  Zorro, cum adica? Din ce a scris domnul Mihai Radu asta ai inteles? Adica cum, sa… Nu se poate, ce imaginatie scirboasa poti avea.
  Domnu’ Mihai Radu, va rog reformulati fraza aia, ca uite ce s-ar putea intelege! Nu mai spun ca unii ar putea zice ca aluzia chiar aia ar fi si domnul Zorro s-a prins.

 5. #5

  Nu cred ca era necesar sa caricaturizezi imaginea intai-statatorului Bisericii noastre de romani ortodocsi, declarati… Este un om ce a facut multe pentru tara noastra si pentru Biserica, si nu ar fi de bun simt sa razi de mijlocitorul nostru, intre Dumnezeu si noi. Asta asa ar fi fost de bun simt… Dar se pare ca unele institutii de presa de la noi nu mai au acest simt, si promoveaza tot felul de atitudini anticultura si anti-decenta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]