Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PSD, un partid de Buzați

Zoom PSD, un partid de Buzați

Ce l-a lovit verticalitatea pe Ciolacu în cazul Buză! Era să-i dea afară din PSD și fosta nevastă. Așa tare a fost suflul exploziei moralității sale: era s-o pulverizeze pe femeia de care Buză divorțase încă din 2016, deputată PSD și ea. Eh, venise după copil, care era secretar de stat la SGG.

La asta mă gândeam: de ce nu e vertical nea Marcel cu toți Buzații din PSD care își pun Buzatele și copiii, și nepoții, și ginerii ori nurorile în funcții de conducere, în CA-uri, directori prin ASF-uri și companii de stat? Că nea Marcel așa e de la o vreme, foarte corect. Același nea Marcel bugetar care i-a dat 100.000 de euro unui nepot ca să facă și el, săracul, niște afaceri. Același nea Marcel care e prieten cu nea Paul Stănescu, marea și scârboasa lipitoare politică Paul. Să-l întrebe Ciolacu de sănătate pe ginerele lui nea Paul.

N-am nici un dubiu că unul ca Buză pune mâna încă din ’90. După cum n-am nici un dubiu că procurorii DNA au fost simpli executanți într-o răfuială între doi borfași.

Dar cu nea Marcel e altă situație, căci nea Marcel e șef de partid și premier. Iar nea Marcel ar trebui să înțeleagă, dincolo de aceste istericale etice, că PSD e plin de Buzați.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    doar psd ??? ar fi poate mai simplu daca ar fi asa
    dar si asa, au fost poate mai putin de 10% viriti la racoare si doar petru cu totul alte motive decit cele vinturate in public, iar de recuperat … vorba lui base, „dupa ce ca a facut puscarie, sa-i ia si banii ???”

    • #2

      „După cum n-am nici un dubiu că procurorii DNA au fost simpli executanți …” Vorba – pe invers- a lu’ Lapusneanu: multi , da’ prosti! Ca prea s-au grabit sa descopere „fragrantu” dupa atatia ani de inregistrari (?!). Macar seriile celor 2.500 bancnote de 500 lei de n-ar fi la rand…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint