Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rafala deputatului Mitralieră

Zoom Rafala deputatului Mitralieră

Deputatul Mitralieră a zis că s-a supărat pe poporul român. Dacă-l întâlnește pe stradă, nici nu-i mai dă bună ziua. Ba poate trage și-o rafală în el.

Coaliția pentru Familie (adică istericii ăia doi, el și ea) a declarat așa: ”Cred că trăim o zi istorică chiar dacă țelul nostru e neîmplinit și nu am putut revizui Constituția. Data viitoare vom reuși”. Aa, deci săptămâna viitoare avem iar referendum?

Corina Crețu: ”Vă anunț public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României față de munca pe care o fac”. Și ce-o să facă? O să zică, probabil: Nu, mersi, chiar nu mai accept aceste critici, am frigiderul plin.

Luni, după referendumul care era ”esențial pentru poporul român”, Liviu Dragnea și-a băgat concediu, n-a mai apărut la muncă. Și-a delegat atribuțiunile lui Ciordache și i-a lăsat să vorbească despre referendum pe Codrin Ștefănescu și pe deputatul Mitralieră. E și asta o răzbunare.

Umblă zvonurile că stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de ANRE pentru această iarnă au ajuns la cea mai mică valoare din ultimii ani. Of, Doamne, iar o să se lupte Viorica cu intemperiile dezastrelor calamitate care produc tot felul de calamități.

Claudiu Manda, șef de comisie de control al statului paralel și al lui Moș Crăciun, ne-a împărtășit ce a înțeles mintea lui din acest referendum: ”Sper să fiu în continuare socru mare, că am un băiat”. Săracul copil, cum te fac de rahat părinții câteodată…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100