Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Zoom Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Digi24: “#Rezistă Kevin! Vezi aici ce legătură există între Bandiții Uzi și Tel Drum, firma banditului Liviu Dragnea! N-o să-ți vină să crezi despre ce e vorba! Ai ghicit, sînt hoți! În plus, ăla gras e finul mătușii din partea tatălui a lui Ciordache! #Noapteacahoții”

Antena 3: “Ce meserie au părinții lui Kevin ca să-și permită o asemenea casă? Mugur Ciuvică a căutat pe un site și a descoperit că nu există o meserie legală care să le permită să trăiască în vila aia. Cel mai probabil, părinții lui Kevin sînt marionete ale SRI-ului. Bandiții Uzi sînt foști profesori universitari obligați să fure după ce Boc și Băsescu le-au tăiat salariile. Jos labele de pe Justiție!”

RTV: “Cum îl va afecta noua lege a pensiilor pe vecinul bătrîn al lui Kevin! N-o să-ți vină să crezi cît o să încaseze boșorogul pe lună.”

GSP: “20 de pagini în exclusivitate, numai în GSP, despre cum, dacă ai avea o tarantulă pe șliț într-un spital din România, ai fi deja mort de 12 ani.”

Efemeride: “Bandiții Uzi nu sînt daci! Dacă ar fi fost daci ar fi știut că singura cale de acces în casă e prin tunelurile energetice din Bucegi care duc spre cutia de siguranțe a lumii.”

Donald Trump: “Revelionul cu Dan Negru este adevărata tradiție de sărbători la români, nu Singur acasă. La fel cum Ierusalimul este capitala Israelului, nu Tel Aviv!”

Klaus Iohannis: “Urmăresc cu atenție și îngrijorare modul în care minorul a fost omis în interiorul proprietății imobiliare de către părinții săi. Sper sincer că acest incident nu va atrage după sine intrarea în vizorul unor elemente infracționale. Cel mai probabil eliberate mai devreme ca urmare a legii grațierilor.”

Alina Gorghiu: “Așa meriți, rahat mic ce ești! Cînd ți-am sunat io la ușă n-ai vrut să deschizi…”

Dacian Cioloș: “Mi-a plăcut lupta tînărului Kevin împotriva injustiției. Am decis să-l invit în partidul meu, care se va desprinde din inițiativa mea politică, ceea ce chiar e o chestie.”

Liviu Dragnea: “M-am săturat ca filmele străine, cu oameni care vorbesc în limbi străine, să dicteze sărbătorile la noi în România! Opriți filmele străine care scot bani din România! Opriți intoxicarea sorosistă!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]