Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Zoom Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Digi24: “#Rezistă Kevin! Vezi aici ce legătură există între Bandiții Uzi și Tel Drum, firma banditului Liviu Dragnea! N-o să-ți vină să crezi despre ce e vorba! Ai ghicit, sînt hoți! În plus, ăla gras e finul mătușii din partea tatălui a lui Ciordache! #Noapteacahoții”

Antena 3: “Ce meserie au părinții lui Kevin ca să-și permită o asemenea casă? Mugur Ciuvică a căutat pe un site și a descoperit că nu există o meserie legală care să le permită să trăiască în vila aia. Cel mai probabil, părinții lui Kevin sînt marionete ale SRI-ului. Bandiții Uzi sînt foști profesori universitari obligați să fure după ce Boc și Băsescu le-au tăiat salariile. Jos labele de pe Justiție!”

RTV: “Cum îl va afecta noua lege a pensiilor pe vecinul bătrîn al lui Kevin! N-o să-ți vină să crezi cît o să încaseze boșorogul pe lună.”

GSP: “20 de pagini în exclusivitate, numai în GSP, despre cum, dacă ai avea o tarantulă pe șliț într-un spital din România, ai fi deja mort de 12 ani.”

Efemeride: “Bandiții Uzi nu sînt daci! Dacă ar fi fost daci ar fi știut că singura cale de acces în casă e prin tunelurile energetice din Bucegi care duc spre cutia de siguranțe a lumii.”

Donald Trump: “Revelionul cu Dan Negru este adevărata tradiție de sărbători la români, nu Singur acasă. La fel cum Ierusalimul este capitala Israelului, nu Tel Aviv!”

Klaus Iohannis: “Urmăresc cu atenție și îngrijorare modul în care minorul a fost omis în interiorul proprietății imobiliare de către părinții săi. Sper sincer că acest incident nu va atrage după sine intrarea în vizorul unor elemente infracționale. Cel mai probabil eliberate mai devreme ca urmare a legii grațierilor.”

Alina Gorghiu: “Așa meriți, rahat mic ce ești! Cînd ți-am sunat io la ușă n-ai vrut să deschizi…”

Dacian Cioloș: “Mi-a plăcut lupta tînărului Kevin împotriva injustiției. Am decis să-l invit în partidul meu, care se va desprinde din inițiativa mea politică, ceea ce chiar e o chestie.”

Liviu Dragnea: “M-am săturat ca filmele străine, cu oameni care vorbesc în limbi străine, să dicteze sărbătorile la noi în România! Opriți filmele străine care scot bani din România! Opriți intoxicarea sorosistă!”
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint