Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Renașterea spațiului privat

Zoom Renașterea spațiului privat

Iubitorii de operă din coaliția de la guvernare se pregătesc liniștiți de vacanță, spunîndu-și că n-au de ce se teamă în următoarea perioadă, pentru că “Nu e gata pînă nu cîntă grasa” nu are cum să se aplice în statul nostru de drept, pe motiv că nu există nici o grasă care să mai poată avea un cuvînt de spus.

Și, totuși, oricît de departe s-ar afla de țară destinațiile lor favorite, ăia, cîți or fi, care se știu cu Justiția pe căciulă ar fi trebuit să fie puțin mai atenți la noua direcție venită de peste Ocean în același timp cu George Maior. Dacă ești de partea bună a forței, ai șanse mari să invoci spațiul și timpul private, ambele, pentru a nu mai răspunde la întrebările care te enervează. Dacă, în schimb, n-ai avut noroc să ghicești la timp unde cade lumina care vine de la Apus, ciulește urechile, că s-au mai schimbat proverbele, zicătorile și vorbele de duh. Nu doar grasele cîntă, ci și pălugile. În următoarele săptămîni, acompaniate de o legendară orchestră de lanțuri și cătușe.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint